Alle WestCord Hotels zijn Green Key gecertificeerd

Green Key

WestCord Hotels zet zich in voor duurzaamheid

Internationaal keurmerk voor maatschappelijk verantwoord ondernemen

Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven die een Green Key certificering hebben zijn serieus en controleerbaar bezig met duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en dragen zorg voor het milieu, het bedrijf en hun omgeving. De hotels die een Green Key hebben, worden om het jaar opnieuw gekeurd. WestCord Hotels zet zich proactief in om meer aan het milieu te doen dan de wet- en regelgeving verlangt. Alle WestCord Hotels hebben een Green Key Gold behaald!

Wanneer Green Key behaald?

Hotel New York Rotterdam

Hotel New York Rotterdam, gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn, heeft eind oktober 2011 de Gouden Green Key behaald. Hotel New York heeft gekozen voor een duurzaam beleid dat er op gericht is zorgvuldig om te gaan met mens, omgeving en planeet met de onderstaande maatregelen.

ss Rotterdam

Het ss Rotterdam heeft sinds 2016 de Gouden Green Key certificering. Deze is op donderdag 6 januari 2022 opnieuw aan ss Rotterdam toegekend.

Art Hotel Amsterdam

Art Hotel Amsterdam heeft de Gouden Green Key in 2010 ontvangst mogen nemen. Op 16 december 2010 is het keurmerk officieel uitgereikt door de wethouder van Economische Zaken, stadsdeel West.

De Gouden Green Key is in 2022 verlengd.

City Centre Amsterdam

Op 1 januari 2013 heeft WestCord City Centre het gouden Green Key certificaat behaald.

De Gouden Green Key is in 2022 verlengd.

Fashion Hotel Amsterdam

Fashion Hotel Amsterdam heeft een Gouden Green Key certificaat, deze is in 2022 weer verlengd.

WTC Leeuwarden

In 2011 mochten het WTC Expo Leeuwarden en WestCord WTC Hotel Leeuwarden gezamenlijk een gouden Green Key certificaat in ontvangst nemen, uit handen van weervrouw Helga van Leur en Derk Jan Verstand van de Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit.

De Gouden Green Key is in 2022 verlengd.

Hotel Schylge

Hotel Schylge heeft in 2013 de Gouden Green Key behaald. De volgende maatregelen zijn o.a. genomen omtrent duurzaam ondernemen.

ApartHotel Boschrijck

ApartHotel Boschrijck heeft in 2013 de Gouden Green Key behaald. Het hotel wordt hiermee erkend voor o.a. onderstaande activiteiten omtrent duurzaam ondernemen.

westcord-hotel-delft

WestCord Hotel Delft

In 2011 heeft Hotel Delft de Gouden Green Key ontvangen.

Hotel Jakarta Amsterdam

Hotel Jakarta heeft sinds de opening de Gouden Green Key.

The Market Hotel Groningen

In 2022 heeft The Market Hotel Groningen de Gouden Green Key ontvangen.

WestCord Strandhotel Seeduyn

In 2022 heeft Strandhotel Seeduyn de Gouden Green Key weten te verlengen.

Hotel de Wadden

In 2022 heeft Hotel de Wadden de Gouden Green Key weten te verlengen.

Hotel de Veluwe

In 2021 heeft Hotel de Veluwe de Gouden Green Key ontvangen.

Green Key

Gecertificeerde Green Key accommodaties zullen altijd zuinig omgaan met water en energie. Bijvoorbeeld door het gebruik van spaarlampen, lichtsensoren, timers voor verwarming & airco en zonnepanelen.

WestCord Hotels zet zich in voor duurzaamheid

Een gezonde planeet voor toekomstige generaties, voor een betere wereld! Bekijk hier alle duurzaamheidsmaatregelen per hotel!