Hét lifestyle magazine van WestCord Hotels

HARRY! by WestCord

HARRY! by WestCord

Twee keer per jaar brengen we ons eigen hotelmagazine HARRY! by WestCord uit. Met dit lifestyle magazine willen we onze gasten leuk leesvoer bieden, tijdens of na het verblijf. Je leest artikelen op het gebied van travel, fashion, food & beverage en natuurlijk mag het nieuws rondom de hotels niet ontbreken.

 

We interviewen bekende én onbekende Nederlanders, laten medewerkers aan het woord, schrijven leuke verhalen en artikelen passend bij het wisselende thema. Het magazine is te vinden op de hotelkamers, in  de lobby en de restaurants.

De nieuwe editie!

Van nationale beroemdheden tot lokale muzikale helden; muziek stroomt door onze Hollandse aderen. Dit is dan ook het thema van de gloednieuwe HARRY!, met onze eigen WestCord beroemdheden, de leukste live acts in en rondom onze hotels, interviews, tips, columns en nog heel veel meer! Music makes the world go round!

Lees de nieuwe HARRY digitaal!

Adverteren of samenwerken?

Contact

Adverteren of op zoek naar een mooie samenwerking met HARRY! by WestCord? Bekijk de Facts & Figures of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

WestCord Marketing afdeling
marketing@westcordhotels.nl
020-8100819

Bekijk Facts & Figures

Archief

Lees de eerdere edities van HARRY! by WestCord