Hét lifestyle magazine van WestCord Hotels

HARRY! by WestCord

Twee keer per jaar brengen we ons eigen hotelmagazine HARRY! by WestCord uit. Met dit lifestyle magazine willen we onze gasten leuk leesvoer bieden, tijdens of na het verblijf. Je leest artikelen op het gebied van travel, fashion, food & beverage en natuurlijk mag het nieuws rondom de hotels niet ontbreken.

We interviewen bekende én onbekende Nederlanders, laten medewerkers aan het woord, schrijven leuke verhalen en artikelen passend bij het wisselende thema. Het magazine is te vinden op de hotelkamers, in  de lobby en de restaurants.

De nieuwe editie!

De nieuwe editie staat in het teken van een kijkje achter de schermen en staat vol met allerlei leuke nieuwtjes en interviews. Zo schitteren housekeeping toppers Bandi van Hotel Jakarta en Marisol van het Art Hotel op de cover en vertelt presentatrice Annemarie Brüning hoe het er bij Hart van Nederland achter de schermen aan toegaat. Er sporten weer collega’s voor het goede doel en we vertellen hoe de FAYR producten nou eigenlijk worden gemaakt. Ook geeft de familie Westers een inkijkje in de generatiewissel. Je leest het in ons magazine. Veel leesplezier!

Lees de nieuwe HARRY digitaal!

Lezersreis HARRY! by WestCord

Delft is een stad bekend om haar rijke historie, Delfts Blauw en centrale plek tussen de steden Rotterdam en Den Haag. Bezoekers van de stad kunnen het beroemde aardewerk bewonderen bij Royal Delft en een bezoek brengen aan de Oude Kerk waar de welbekende schilder Johannes Vermeer begraven ligt. Boek de HARRY lezersreis vanaf €79,- p.p.

Bekijk lezersreis

Adverteren of samenwerken?

Contact

Adverteren of op zoek naar een mooie samenwerking met HARRY! by WestCord? Bekijk de Facts & Figures of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

WestCord Marketing afdeling
marketing@westcordhotels.nl
020-8100819

Bekijk Facts & Figures

Archief

Lees de eerdere edities van HARRY! by WestCord