Hét lifestyle magazine van WestCord Hotels

HARRY! by WestCord

Twee keer per jaar brengen we ons eigen hotelmagazine HARRY! by WestCord uit. Met dit lifestyle magazine willen we onze gasten leuk leesvoer bieden, tijdens of na het verblijf. Je leest artikelen op het gebied van travel, fashion, food & beverage en natuurlijk mag het nieuws rondom de hotels niet ontbreken.

We interviewen bekende én onbekende Nederlanders, laten medewerkers aan het woord, schrijven leuke verhalen en artikelen passend bij het wisselende thema. Het magazine is te vinden op de hotelkamers, in  de lobby en de restaurants.

De nieuwe editie!

En we noemen ‘m… HARRY junior! De 18e editie van ons magazine is namelijk klein van stuk maar natuurlijk wel grotts in de leukste verhalen. Het thema ‘Nederland herontdekt’ staat voor al het moois dat ons te bieden heeft. Van de adembenemende Veluwe tot één van de donkerste plekken ter wereld, op Terschelling. Én je maakt kans op het boek Wegwee van reispsycholoog Ap Dijksterhuis. Veel leesplezier!

Lees de nieuwe HARRY digitaal!

Lezersreis HARRY! by WestCord

Afgelopen zomer hebben wij een nieuwe campagne met arrangementen gelanceerd, genaamd de Wees
Welkom Weken. Hiermee kun je zelf je ideale 3-, 5- of 8-daagse roadtrip samenstellen met hotels naar
keuze. Dit is zo leuk ontvangen dat we hebben besloten de arrangementen te verlengen!

Bekijk lezersreis

Adverteren of samenwerken?

Contact

Adverteren of op zoek naar een mooie samenwerking met HARRY! by WestCord? Bekijk de Facts & Figures of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

WestCord Marketing afdeling
marketing@westcordhotels.nl
020-8100819

Bekijk Facts & Figures

Archief

Lees de eerdere edities van HARRY! by WestCord