Hét lifestyle magazine van WestCord Hotels

HARRY! by WestCord

HARRY! by WestCord

Twee keer per jaar brengen we ons eigen hotelmagazine HARRY! by WestCord uit. Met dit lifestyle magazine willen we onze gasten leuk leesvoer bieden, tijdens of na het verblijf. Je leest artikelen op het gebied van travel, fashion, food & beverage en natuurlijk mag het nieuws rondom de hotels niet ontbreken.

 

We interviewen bekende én onbekende Nederlanders, laten medewerkers aan het woord, schrijven leuke verhalen en artikelen passend bij het wisselende thema. Het magazine is te vinden op de hotelkamers, in  de lobby en de restaurants.

cover-harry-by-westcord-16-westcord-hotels

De nieuwe editie!

Er wordt beweerd dat wij Nederlanders Europees Kampioen Zitten zijn. Niet echt iets waarin we kampioen willen zijn. De oplossing is simpel: kom in beweging! De nieuwe HARRY! staat in het teken van sport. Kjeld Nuis, onze Oranje Leeuwinnen, Wilfred Genée over zijn Cambuur en onze eigen topsporters Déjan en Sarah!

Lees de nieuwe HARRY digitaal!

Adverteren of samenwerken?

Contact

Adverteren of op zoek naar een mooie samenwerking met HARRY! by WestCord? Bekijk de Facts & Figures of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

WestCord Marketing afdeling
marketing@westcordhotels.nl
020-8100819

Bekijk Facts & Figures

Archief

Lees de eerdere edities van HARRY! by WestCord