Hét lifestyle magazine van WestCord Hotels

HARRY! by WestCord

Twee keer per jaar brengen we ons eigen hotelmagazine HARRY! by WestCord uit. Met dit lifestyle magazine willen we onze gasten leuk leesvoer bieden, tijdens of na het verblijf. Je leest artikelen op het gebied van travel, fashion, food & beverage en natuurlijk mag het nieuws rondom de hotels niet ontbreken.

We interviewen bekende én onbekende Nederlanders, laten medewerkers aan het woord, schrijven leuke verhalen en artikelen passend bij het wisselende thema. Het magazine is te vinden op de hotelkamers, in  de lobby en de restaurants.

De nieuwe editie!

De nieuwe editie is GROEN en staat vol met allerlei leuke nieuwtjes en interviews. Van een prachtig interview met televisiekok Sandra Ysbrandy tot vijf korte vragen aan ondernemer Jordy Castelijn! Vertelt Lightyear over haar elektrische auto’s én hebben wij een te gekke winactie! Ontdek ook vijf prachtige wandelroutes in ons groene kikkerlandje én vertellen wij groene feitjes over onze binnentuin in Hotel Jakarta Amsterdam ! Je leest het in ons magazine. Veel leesplezier!

Lees de nieuwe HARRY digitaal!

Lezersreis HARRY! by WestCord

Geniet van het prachtige Ameland met haar rijke historie en prachtige natuurgebieden. Hotel Noordsee beschikt over 98 comfortabele hotelkamers en studio’s, mét balkon of terras. Ga lekker zwemmen in het verwarmde binnenzwembad of warm op in de sauna! Kom jij overnachten in Hotel Noordsee?

Bekijk lezersreis

Adverteren of samenwerken?

Contact

Adverteren of op zoek naar een mooie samenwerking met HARRY! by WestCord? Bekijk de Facts & Figures of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

WestCord Marketing afdeling
marketing@westcordhotels.nl
020-8100819

Bekijk Facts & Figures

Archief

Lees de eerdere edities van HARRY! by WestCord