Hét lifestyle magazine van WestCord Hotels

HARRY! by WestCord

Twee keer per jaar brengen we ons eigen hotelmagazine HARRY! by WestCord uit. Met dit lifestyle magazine willen we onze gasten leuk leesvoer bieden, tijdens of na het verblijf. Je leest artikelen op het gebied van travel, fashion, food & beverage en natuurlijk mag het nieuws rondom de hotels niet ontbreken.

We interviewen bekende én onbekende Nederlanders, laten medewerkers aan het woord, schrijven leuke verhalen en artikelen passend bij het wisselende thema. Het magazine is te vinden op de hotelkamers, in  de lobby en de restaurants.

cover-harry-19-website

De nieuwe editie!

De nieuwe editie staat weer vol met allerlei leuke nieuwtjes en interviews. Van Jeangu Macrooy die in Hotel New York verbleef tijdens het Songfestival en zijn ervaringen deelt, tot de opening van ons allernieuwste hotel The Market Hotel in Groningen. En ontdek alle hotspots in eigen land! Veel leesplezier!

Lees de nieuwe HARRY digitaal!

Lezersreis HARRY! by WestCord

Zet koers naar onze hoofdstad en combineer een luxe verblijf in één van onze Amsterdamse hotels met een bezoek aan het Rijksmuseum. Bewonder de Nachtwacht, het Melkmeisje en alle andere adembenemende kunst dat het verhaal van achthonderd jaar Nederlandse geschiedenis vanaf 1200 tot nu vertelt.

Bekijk lezersreis

Adverteren of samenwerken?

Contact

Adverteren of op zoek naar een mooie samenwerking met HARRY! by WestCord? Bekijk de Facts & Figures of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

WestCord Marketing afdeling
marketing@westcordhotels.nl
020-8100819

Bekijk Facts & Figures

Archief

Lees de eerdere edities van HARRY! by WestCord