Hét lifestyle magazine van WestCord Hotels

HARRY! by WestCord

Twee keer per jaar brengen we ons eigen hotelmagazine HARRY! by WestCord uit. Met dit lifestyle magazine willen we onze gasten leuk leesvoer bieden, tijdens of na het verblijf. Je leest artikelen op het gebied van travel, fashion, food & beverage en natuurlijk mag het nieuws rondom de hotels niet ontbreken.

We interviewen bekende én onbekende Nederlanders, laten medewerkers aan het woord, schrijven leuke verhalen en artikelen passend bij het wisselende thema. Het magazine is te vinden op de hotelkamers, in  de lobby en de restaurants.

De nieuwe editie!

De nieuwe editie staat in het teken van back to basic en staat vol met allerlei leuke nieuwtjes en interviews. Zo schitteren housekeeping toppers Josilyn Ruma en Joy Schmidt op de cover en geven collega’s een kijkje in hun leven op het eiland. Introduceren we ons nieuwe hotel in Eindhoven en nog veel meer.  Je leest het in ons magazine. Veel leesplezier!

Lees de nieuwe HARRY digitaal!

HARRY! is ook online te vinden

Artikelen uit HARRY! by WestCord en andere leuke nieuwtjes, actie en evenementen lees je ook online op harrybywestcord.nl!

WestCord Puzzel

Lezersreis HARRY! by WestCord

Geniet van de heerlijke Waddeneilanden vanaf €114,- p.p. o.b.v. 2 personen. Na een frisse wandeling in de natuur, trek je terug en warm jezelf op met een warme kop chocolademelk (met slagroom).  Geniet van twee luxe hotelovernachtingen inclusief ontbijtbuffet en laad je weer volledig op.  Je komt gegarandeerd weer vol energie terug van het eiland.

Bekijk lezersreis

Adverteren of samenwerken?

Contact

Adverteren of op zoek naar een mooie samenwerking met HARRY! by WestCord? Bekijk de Facts & Figures of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

WestCord Marketing afdeling
marketing@westcordhotels.nl
020-8100819

Bekijk Facts & Figures

Archief

Lees de eerdere edities van HARRY! by WestCord