Huisdier mee?

Huisdier mee?

Wil je er graag op uit mét trouwe viervoeter? Bij een aantal WestCord Hotels is dit mogelijk! Lees hieronder op welke locaties honden zijn toegestaan.

Strandhotel Seeduyn (Vlieland)

Vanuit het hotel direct het strand op, bij Strandhotel Seeduyn kan het! Bij dit hotel is het mogelijk om een hond mee te nemen, we hebben hiervoor een aantal kamers beschikbaar gesteld. De kosten hiervan bedragen €25,00 per nacht. Vanaf de derde nacht ontvang je 50% korting op de toeslag. Neem contact op met de receptie voor de actuele beschikbaarheid.

Neem direct contact op met Strandhotel Seeduyn!

ApartHotel Boschrijck (Terschelling)

Zoals de naam al verklapt, ApartHotel Boschrijck is omringd door bos! Bij dit hotel is het mogelijk om een hond mee te nemen, we hebben hiervoor een aantal kamers beschikbaar gesteld. De kosten hiervan bedragen €25,- per nacht. Vanaf de derde nacht ontvang je 50% korting op de toeslag. Neem contact op met de receptie voor de actuele beschikbaarheid.

Neem direct contact op met ApartHotel Boschrijck

Hotel Noordsee (Ameland)

Met zijn ideale ligging kan je bij Hotel Noordsee alle kanten op: het strand, bos of gezellige dorp Nes. Bij dit hotel is het mogelijk om een hond mee te nemen, we hebben hiervoor een aantal kamers beschikbaar gesteld. De kosten hiervan bedragen €25,- per nacht. Vanaf de derde nacht ontvang je 50% korting op de toeslag. Neem contact op met de receptie voor de actuele beschikbaarheid.

Neem direct contact op met Hotel Noordsee!

Met de hond naar de Wadden

Wandel door de bossen, door de duinen en over de eindeloze stranden!

Vraag naar de beschikbaarheid bij het hotel!