Faciliteiten Aparthotel Boschrijck

Faciliteiten ApartHotel Boschrijck

Fietshuur

Fietsen zijn te huur bij de receptie. Alleen dames- en herenfietsen met 7 versnellingen. Kinderfietsen, elektrische fietsen, tandems zijn te huur bij Rijwielverhuur Tijs Knop in West-Terschelling (Torenstraat). Fiets- en wandelroutes zijn tegen betaling te verkrijgen bij de receptie.

Aan de voorzijde van het hotel bevindt zich de fietsenstalling. Daarnaast zijn fietsen te stallen in de overdekte fietsenstalling aan de achterzijde van het hotel. Tevens is in de overdekte fietsenstalling een oplaadpunt voor elektrische fietsen en scootmobielen. Het is niet toegestaan de fietsen onder de luifel van het hotel te stallen, deze fietsen worden i.v.m. de veiligheid verwijderd.

Wellness

Sauna, Turks stoombad, whirlpool, dompelbad, voetenbaden en douches. In verband met het milieu staat onze sauna niet standaard aan. Het duurt ongeveer 50 minuten voordat de sauna is opgewarmd. Voor kosten en reservatie, neem contact op met de receptie.

Behandelingen

In WestCord Hotel Schylge bevindt zich een schoonheidssalon. Hier kun je heerlijk ontspannen. Bel met de receptie van Hotel Schylge voor meer informatie: 0562 44 21 11.

Zwembad

Subtropisch zwemparadijs “De Dôbe” bevindt zich achter het hotel. Het zwembad is gratis toegankelijk voor onze hotelgasten.

Het zwembad is verbonden met het hotel door middel van een tussendeur die te openen is met een keycard. De openingstijden zijn bij de receptie te verkrijgen.

Kids & Teens

Tijdens de vakantieperiodes zijn er georganiseerde activiteiten voor Kids & Teens. De activiteiten vinden veelal plaats in het kinderparadijs op verdieping -1 in het kinderparadijs. Voor een overzicht van de activiteiten kun je terecht bij de receptie.

Op verdieping -1 bevindt zich het kinderparadijs. Kinderen kunnen hier gebruik maken van de apparaten en speeltoestellen die er staan. Vanuit het hotel is er geen toezicht in het kinderparadijs. Spelen is op eigen risico.

Sportfaciliteiten

Fitness

Er is een fitnessruimte aanwezig in het hotel, hier kunnen hotelgasten gratis gebruik van maken. Voor het gebruik van de fitnessruimte is een fitnesspasje nodig. Deze is te verkrijgen bij de receptie.

De fitnessruimte is geopend van 10.00 uur tot 22.00 uur.

Ricochet

In het hotel is een Ricochetbaan aanwezig. Ricochet is een soort squash. Rackets en ballen zijn verkrijgbaar bij de receptie. Voor kosten en reserveren kun je terecht bij de receptie.

Naast het hotel liggen de banen van Tennisvereniging Oost-West.

Neem contact op met de receptie voor het reserveren van één van de banen.