Faciliteiten

Faciliteiten

Wellcome Wellness

Op verdieping -2 bevindt zich Wellcome Wellness. Je kunt tot 12:00 uur op de dag van vertrek gratis gebruik maken van fitness en zwembad. Kosten van de sauna bedragen €10,00 voor een gehele dag. Daarnaast is het mogelijke diverse behandelingen te reserveren.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 07.00 uur – 22.00 uur

Zaterdag en zondag: 08.00 uur – 22.00 uur

Wij verzoeken je alvorens het betreden van de wellness je te melden bij de balie van Wellcome Wellness. Neem contact op met de receptie van Wellcome Wellness voor een reservering of meer informatie. toets 828 op de telefoon in de kamer.

Fitness

WestCord Fashion Hotel Amsterdam biedt een divers aanbod aan fitness-faciliteiten. In deze ruimte is alles in staat gesteld zodat je op een verantwoorde en functionele manier kunt werken aan je gezondheid, uithoudingsvermogen, lichaam en geest.

WellCome Wellness & OneFit
WellCome Wellness is aangesloten bij OneFit. Hier kun je een sportabonnement afsluiten waarbij je voor een vast bedrag per maand bij meer dan 100 sportscholen en gym’s gebruik kunt maken van de faciliteiten. Bij WellCome Wellness kun je, via OneFit, gebruik maken van de fitnessruimte, zwembad, sauna, Turks stoombad en meedoen aan de yoga- en pilateslessen.