Faciliteiten

Faciliteiten Hotel Delft

Fitness
De fitnessruimte bevindt zich op de vijfde verdieping. Tevens bevindt zich hier de panoramasauna en massageruimte. De openingstijden zijn van 07:00 uur tot 22:00 uur. De fitnessruimte is gratis toegankelijk met je kamersleutel. Tegen betaling kun je gebruik maken van personal training, fysiotherapie of een massage.

Ben je geen gast in het hotel? Dan ben je ook van harte welkom om bij ons te komen fitnessen. Hiervoor kun je een fitnessabonnement afsluiten om per maand of per jaar onbeperkt te sporten. Aanmelden kan via onderstaande button.

Voor meer informatie kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen per mail; receptie.delft@westcordhotels.nl of telefonisch; +31 (0) 15 – 888 90 10.

Fitnessabonnement Hotel Delft

Sauna
Op de vijfde etage bevinden zich twee sauna’s met uitzicht over Rotterdam. Er is een heren- en een damessauna. Tevens is hier de massageruimte. De openingstijden zijn van 07:00 uur tot 22:00 uur. De sauna is ook gratis te gebruiken. Voor gebruik dien je de receptie in te lichten zodat zij de sauna kunnen activeren. De sauna heeft ongeveer 45 minuten nodig om op te warmen. Het dragen van badkleding in de sauna is niet verplicht.

More Than Fitness
Wij hebben een samenwerking met More Than Fitness. More Than Fitness is gesitueerd op de 5e verdieping van het hotel.
Er is de mogelijkheid om tegen betaling personal training te krijgen, fysiotherapie of een ontspannende massage. Voor meer informatie kunt u terecht bij de receptie of op de website van More Than Fitness.

Terug naar de hotelpagina