Overige faciliteiten

Schoonheidssalon WellCome Wellness
In schoonheidssalon WellCome Wellness zijn diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen en massages te boeken. Voor informatie over behandelingen, openingstijden, prijzen en reserveringen, informeer bij onze receptie.

Massageservice
Het hotel werkt samen met een gediplomeerde masseuse die een opleiding als fysiotherapeut heeft gevolgd. Neem voor een ontspannende massage contact op met de receptie. Op basis van beschikbaarheid kan deze service tegen betaling worden verleend.

Sauna & Turks stoombad
Onze wellnessruimte is voorzien van een sauna, Turks stoombad en diverse douches. Vanuit milieuoverwegingen staat de sauna niet altijd aan. Het gebruik is vooraf te reserveren bij de receptie. Indien de sauna nog niet aanstaat, heeft deze 45 minuten nodig om op temperatuur te komen. Het is niet mogelijk de sauna privé af te huren.
Dagelijks geopend: 08.00 – 21.00 uur
Entree: €10,00 per 3 uur

Solarium
Bij de receptie is een munt verkrijgbaar voor het solarium. Reserveren is gewenst.
Dagelijks geopend: 08.00 – 21.00 uur
Tarief: €2,50 per 5 minuten

Zwembad
Op niveau twee van het hotel is het overdekte en verwarmde zwembad te vinden. De kamersleutel geeft toegang tot het zwembad. Het zwembad is 1.40 meter diep en er is een ondiep kinderbad aanwezig. Graag eerst douchen en zelf kinderen in de gaten houden. Handdoeken voor het zwembad zijn verkrijgbaar bij de receptie. Na gebruik kunnen deze gedeponeerd worden in de wasmand in de kleedruimtes. Het zwembad is geopend van 8.00 uur tot 21.00 uur.

Bowlingbanen
In de Barentszbar op niveau twee van het hotel bevinden zich 4 bowlingbanen. Kinderen onder de 18 jaar kunnen alleen bowlen onder begeleiding van een volwassene.
Dagelijks geopend: 12.00 – 23.00 uur
Tarief: € 19,50 per baan per uur

DVD
Een DVD speler is te lenen bij de receptie.

Spellen
Het hotel heeft een aantal spellen te leen. Deze liggen onder in de boekenkast in de lobby. Bij verlies of schade zijn wij genoodzaakt de nieuwwaarde in rekening te brengen.

Tennis
Naast WestCord ApartHotel Boschrijck liggen de banen van Tennisvereniging Oost-West.
Dagelijks geopend van 10.00 – 18.00 uur
Reserveren: vooraf, via 0562-442409
Tarief: gratis

Ricochetbanen
WestCord ApartHotel Boschrijck beschikt over twee ricochetbanen. Rackets en ballen zijn verkrijgbaar bij de receptie.
Dagelijks geopend: 10.00 – 22.00 uur
Reserveren: bij de receptie
Tarief: €7,00 per baan per half uur