Kids & teens

Zorgeloos genieten voor de hele familie!

Kinderactiviteiten voor kids & teens

Tijdens de schoolvakanties in onze hotels op de Wadden

Wij zorgen voor een onvergetelijk verblijf of een super vakantie. In al onze hotels zijn er speelplekken, een speciaal kinderontbijt tijdens feestdagen en vakanties, speciale kindermenu’s, kleurplaten, spellen en een eigen Kids & Teens vakantieboek en vele andere verrassingen. Een ideaal verblijf met het hele gezin op de Waddeneilanden. In deze wereld van plezier en fantasie is er voor kinderen veel te beleven.

Kids & teens activiteiten

Bij Strandhotel Seeduyn op Vlieland, ApartHotel Boschrijck op Terschelling en Hotel Noordsee op Ameland worden in de schoolvakanties speciale Kids & Teens programma’s samengesteld. Kinderactiviteiten voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Kleine gasten van Hotel de Wadden op Vlieland en Hotel Schylge op Terschelling kunnen meedoen met het Kids & Teens programma in het organiserende hotel op het eiland.

  • Strandjutten
  • Flessenpost versturen
  • Avontuurlijke boswandelingen
  • Bowlen
  • Disco en discozwemmen
  • Speur- en fakkeltochten
  • Pony rijden
  • Een tochtje met een snelle boot
  • Knutselen

Vlieland

Even voorstellen: Floor & Marije

 

Floor & Marije verzorgen het Kids & Teens programma op Vlieland. Marije: “Ik kom al van kinds af aan op Vlieland en ik weet dus als geen ander wat voor leuke binnen- én buitenactiviteiten Vlieland te bieden heeft voor kinderen. Van speurtocht in het bos tot dansen in de disco, iedere vakantie een feestje!”

Terschelling

Even voorstellen: Esther & Manon

 

Esther en Manon zijn op Terschelling de begeleiders van de Kids & Teens programma’s. “Wij beschouwen dit niet als werk, omdat wij er plezier aan beleven als de kinderen het leuk hebben. Sportief, actief en creatief: van knutselen tot bowlen, van zwemmen tot allerlei leuke spellen.”

Ameland

Even voorstellen: José

 

In Hotel Noordsee verzorgt José de Kids & Teens programma’s. “Sportief en creatief bezig zijn met de kinderen vind ik het leukst; wij gaan altijd voor gezellige avonden op Ameland! Bijvoorbeeld pizza’s bakken of cakejes versieren, flessenvoetbal of levend Stratego!”

 

Boek direct

Kies hotel

Ameland

Terschelling

Vlieland

,