Hulp nodig?

Last minutes Vlieland

De beste aanbiedingen voor hotelkamers of appartementen bij WestCord Hotels op Vlieland

Last Minutes Vlieland

Op zoek naar last minutes Vlieland? WestCord Hotels biedt 2 hotels op Vlieland: Hotel de Wadden en Strandhotel Seeduyn. Strandhotel Seeduyn biedt naast hotelkamers ook appartementen.

Hotel de Wadden

Hotel de Wadden bevindt zich in de gezellige Dorpsstraat op het knusse Vlieland. Vanaf de boot loop je binnen 10 minuutjes naar het hotel. Naast Hotel de Wadden kun je genieten van een kop koffie of een biertje in het gezellige café ’t Praethuys. In het hotel bevindt zich visrestaurant De Wadden en aan de andere kant vind je De ZeeVaert, waar je terecht kunt voor lekkere bites, burgers en een cocktail. In het hele hotel en in alle kamers is er gratis wifi beschikbaar.

Beschikbaarheid Hotel de Wadden

Strandhotel Seeduyn

Strandhotel Seeduyn is gelegen op misschien wel het mooiste stukje van het eiland: direct aan het strand. Heb je een kamer met zeezicht? Dan geniet je van de ondergaande zon. Maar een kamer aan de andere kant van het hotel geeft je uitzicht op het mooie eiland en de vuurtoren! Ook biedt Strandhotel Seeduyn appartementen, waar genoeg ruimte is voor het hele gezin. In het hotel vind je daarnaast restaurant De Brassery en WellCome Wellness; het luxe wellness center waar je o.a. terecht kunt voor beautybehandelingen, massages, sauna’s, de kapper en (bruids)make-up. In het hele hotel en in alle kamers en appartementen is er gratis wifi beschikbaar.

Bezoek ook het Beste Strandpaviljoen van Nederland: ’t Badhuys op Vlieland!

Beschikbaarheid Strandhotel Seeduyn

Ervaar het mooie Vlieland...

Sluiten
WestCord Hotels logo small

De beste prijs wordt nu voor je opgehaald…