Reisinformatie

City Centre Hotel Amsterdam

Route City Centre Hotel Amsterdam

Met de auto

WestCord City Centre is goed te bereiken met de auto, maar het is wel belangrijk om de stad binnen te komen via de juiste afslag vanaf de Ring A10. Volg vanaf de Ring A10 (West) de borden ‘Afslag S102’, Transformatorweg. Aan het einde van de afrit gaat u rechtsaf en volgt u S101/S100 Centrum. Bij het Centraal Station gaat u rechtsaf de Droogbak op. Bij de volgende stoplichten gaat u linksaf de Prins Hendrikkade op. Het is mogelijk om een parkeerplek in Q-Park Amsterdam Centraal te reserveren tegen een gereduceerd tarief. Maak hier uw reservering.

Voor Q-Park Amsterdam Centraal volgt u de U-bocht op de Prins Hendrikkade en neemt u direct aan het einde van de U-bocht de Q-Park ingang aan uw rechterhand. Uw kenteken wordt herkend aan de instap en u kunt gemakkelijk naar binnen rijden.

Voor Q-Park Nieuwendijk gaat u bij de stoplichten rechtsaf de Martelaarsgracht op (niet de U-bocht nemen), houdt u links aan bij de splitsing en blijft u ongeveer 250 meter op de Nieuwezijds Voorburgwal. Hier vindt u de Parkeergarage ‘Parkeergarage Nieuwendijk’ van Q-Park. Ook hier wordt uw kenteken herkend voor gemakkelijke toegang.

Maximale hoogte van auto’s kan 1,90 zijn, ze hebben oplaadfaciliteiten voor elektrische kaarten.
Laatste opmerking: parkeren in Amsterdam kan duur zijn, maar er zijn goedkopere alternatieven. Bekijk hier de mogelijkheden.

Taxi

westcord-city-centre-hotel-amsterdam-locatie-centrum.jpg

Taxi

Wil je van tevoren een taxi boeken vanaf Schiphol? Boek dan voordelig en gemakkelijk een taxi van AMS Holland.

Boek hier je taxi

Route City Centre Hotel Amsterdam

Met het OV

Het WestCord City Centre Hotel is gelegen in de binnenstad van Amsterdam. Vanaf het Amsterdam Centraal Station ben je lopend met 5 minuten in het hotel. Ook de trams 2, 12, 13 en 17 stoppen voor de deur, allen slechts 1 halte vanaf het Centraal Station. Deze tramlijnen brengen je ook verder de gehele stad in. De dichtstbijzijnde halte voor metro lijn 52 (Noord-Zuid lijn) is bij Centraal Station, welke je met 15 minuten tot voor de deur van de RAI brengt. Bij de receptie van het hotel verkopen we dagkaarten voor het openbaar vervoer en assisteren we graag met je route!

Naar de Beurs van Berlage

De route van het WestCord City Centre Hotel naar de Beurs van Berlage is met slechts 6 minuten lopen toch wel zeer gemakkelijk te noemen. Je loopt rechtdoor het hotel uit, steekt de Nieuwezijds Voorburgwal over en doorkruist de Nieuwendijk om op het Damrak uit te komen. Aldaar zie je direct rechtsvoor je het prachtige Beursgebouw.

Naar de RAI Amsterdam Convention Centre

De makkelijkste en snelste manier om van het WestCord City Centre Hotel naar de RAI te reizen is met het openbaar vervoer. Je loopt in 5 minuten eerst naar het Centraal Station waar je de metro 52 (Noord-Zuid lijn) neemt in richting Zuid naar de halte Europaplein (12 minuten reistijd). De reistijd van deur tot deur is ongeveer 30 minuten. Met de auto is wel mogelijk, vanaf het hotel rijd je eerst terug naar de Ring A10 (let wel; dat kost je zonder druk verkeer ongeveer 20 minuten) en sla je op de Ring A10 de afslag S109 (RAI) af. Vanaf daar volg je de P-route voor de RAI. Reistijd van deur tot deur is ongeveer 45 minuten.

Adres

WestCord City Centre Hotel Amsterdam
Nieuwezijds Voorburgwal 50
1012 SC Amsterdam