Reisinformatie

City Centre Hotel Amsterdam

Route City Centre Hotel Amsterdam

Met de auto

WestCord City Centre Hotel Amsterdam is goed bereikbaar met de auto, maar het is wel van belang dat je op de juiste wijze de stad binnenrijd om er goed te komen. Volg vanaf de Ring A10 (West) de borden ‘Afslag S102’, Transformatorweg. Aan het einde van deze afslag, sla rechtsaf en volg S101/S100 Centrum. Bij centraal station sla je rechtsaf ‘Droogbak’ in. Bij de verkeerslichten ga je linksaf ‘Prins Hendrikkade’ op en bij de volgende verkeerlichten ga je rechtsaf de ‘Martelaarsgracht’ op. Houdt links aan op de ‘Nieuwezijds Voorburgwal’. Na ongeveer 250 meter zie je de ‘Parkeergarage Nieuwendijk’ van Q-Park. Deze rijdt je in als je van ons gereduceerd tarief van € 44,- per 24 uur (normaliter € 55,- per 24 uur) gebruik wenst te maken. Gebruik geen parkeerapp of credit card om in te rijden – neem een kaartje van de slagboom. Reserveren is niet mogelijk. Maximale inrijdhoogte is 1.90, er zijn laadplaatsen voor elektrische auto’s beschikbaar. Let wel; parkeren in Amsterdam centrum kan prijzig zijn, maar er zijn ook zeker goedkopere alternatieven beschikbaar. Kijk hiervoor op parkeren-amsterdam.com.

Route City Centre Hotel Amsterdam

Met het OV

Het WestCord City Centre Hotel is gelegen in de binnenstad van Amsterdam. Vanaf het Amsterdam Centraal Station ben je lopend met 5 minuten in het hotel. Ook de trams 2, 12, 13 en 17 stoppen voor de deur, allen slechts 1 halte vanaf het Centraal Station. Deze tramlijnen brengen je ook verder de gehele stad in. De dichtstbijzijnde halte voor metro lijn 52 (Noord-Zuid lijn) is bij Centraal Station, welke je met 15 minuten tot voor de deur van de RAI brengt. Bij de receptie van het hotel verkopen we dagkaarten voor het openbaar vervoer en assisteren we graag met je route!

Naar de Beurs van Berlage

De route van het WestCord City Centre Hotel naar de Beurs van Berlage is met slechts 6 minuten lopen toch wel zeer gemakkelijk te noemen. Je loopt rechtdoor het hotel uit, steekt de Nieuwezijds Voorburgwal over en doorkruist de Nieuwendijk om op het Damrak uit te komen. Aldaar zie je direct rechtsvoor je het prachtige Beursgebouw.

Naar de RAI Amsterdam Convention Centre

De makkelijkste en snelste manier om van het WestCord City Centre Hotel naar de RAI te reizen is met het openbaar vervoer. Je loopt in 5 minuten eerst naar het Centraal Station waar je de metro 52 (Noord-Zuid lijn) neemt in richting Zuid naar de halte Europaplein (12 minuten reistijd). De reistijd van deur tot deur is ongeveer 30 minuten. Met de auto is wel mogelijk, vanaf het hotel rijd je eerst terug naar de Ring A10 (let wel; dat kost je zonder druk verkeer ongeveer 20 minuten) en sla je op de Ring A10 de afslag S109 (RAI) af. Vanaf daar volg je de P-route voor de RAI. Reistijd van deur tot deur is ongeveer 45 minuten.

Adres

WestCord City Centre Hotel Amsterdam
Nieuwezijds Voorburgwal 50
1012 SC Amsterdam