Reisinformatie

City Centre Hotel Amsterdam

Route City Centre Hotel Amsterdam

Met de auto

Luchthaven Schiphol is op 15 km afstand van WestCord City Centre Hotel Amsterdam. Volg vanaf de luchthaven de bordjes richting Amsterdam. Op de Ring A10 (West) om Amsterdam heen neem je afslag S102, Transformatorweg. Aan het einde van deze afslag, sla rechtsaf, volg S101/S100 Centrum . Sla achter het Centraal Station rechtsaf ‘Droogbak’ in, Ga linksaf op de Prins Hendrikkade, ga aan het einde rechtsaf de Martelaarsgracht op en houdt link aan. Na ongeveer 250 meter ziet u ‘Parkeergarage Nieuwendijk’. Deze parkeergarage is tegenover het hotel op de Nieuwezijds Voorburgwal gelegen. Parkeren is hier mogelijk tegen betaling. Reserveren niet mogelijk. Maximale inrijdhoogte 1,90 meter.

Route City Centre Hotel Amsterdam

Met het OV

Het hotel is gelegen in de binnenstad van Amsterdam. Vanaf het Centraal Station ben je lopend binnen 5 minuten in het hotel. De trams 2, 11, 12, 13, 17 stoppen voor de deur en brengen je overal de stad in! De receptie helpt je graag met zowel routebeschrijvingen als openbaar vervoer kaartjes.

Route City Centre Hotel Amsterdam

Per taxi

Boek hier direct een taxi naar City Centre Hotel Amsterdam

Naar de RAI

De makkelijkste en snelste manier om naar de RAI te gaan vanaf City Centre Hotel Amsterdam is met het openbaar vervoer. Loop in 5 minuten naar Centraal Station en neem daar metro 52 (noord-zuid lijn) richting Zuid. Stop op halte Europaplein en loop in 3 minuten naar de RAI. Reistijd van deur tot deur ongeveer ± 30 min. Ben je met de auto, dan raden wij aan om eerst weer op de ring om Amsterdam te komen (A10). Neem op de A10 Afslag S109 (RAI) en volg borden P voor RAI.

Adres

WestCord City Centre Hotel Amsterdam
Nieuwezijds Voorburgwal 50
1012 SC Amsterdam