Hulp nodig?

Reisinformatie City Centre Hotel Amsterdam

Routebeschrijving City Centre Hotel Amsterdam

Auto

Luchthaven Schiphol is op 15 km afstand van WestCord City Centre Hotel Amsterdam. Volg vanaf de luchthaven de bordjes richting Amsterdam. Op de Ring A10 om Amsterdam neem je afslag S118, de Johan van Hasseltweg. Aan het einde van de afslag, sla rechtsaf, volg S116 IJtunnel. Daarna kom je op de Prins Hendrikkade. Volg de Prins Hendrikkade, totdat je aan je linkerhand de Martelaarsgracht vindt. Neem deze. Vanaf hier ziet u de bordjes ‘Parkeergarage Nieuwendijk’. Deze parkeergarage is tegenover het hotel op de Nieuwezijds Voorburgwal gelegen. Parkeren is hier mogelijk tegen betaling.

Openbaar vervoer

Het hotel is gelegen in de binnenstad van Amsterdam. Vanaf het Centraal Station ben je lopend binnen 5 minuten in het hotel. De trams 1, 2 ,5 ,13 en 17 stoppen voor de deur en brengen je overal de stad in!

 

Van City Centre Hotel Amsterdam naar de RAI

De makkelijkste en snelste manier om naar de RAI te gaan vanaf City Centre Hotel Amsterdam is met het openbaar vervoer. Loop in 5 minuten naar Centraal Station en neem daar tram 51 richting Westwijk. Stop op station RAI en loop in 10 minuten naar de RAI. Reistijd ± 30 min. Ben je met de auto, dan raden wij aan om eerst weer op de ring om Amsterdam te komen (A10). Neem op de A10 Afslag S109 (RAI) en volg borden P voor RAI.

City Centre Hotel Amsterdam

Sluiten
WestCord Hotels logo small

De beste prijs wordt nu voor je opgehaald…