Reisinformatie

Hotel New York

Hotel New York

Met de auto

Hotel New York is goed bereikbaar via de gebruikelijke uitvalswegen en is gelegen op de Wilhelminapier op de Kop van Zuid, vlak naast de Erasmusbrug. Het adres is Koninginnenhoofd 1 (ook te gebruiken: Wilhelminakade) 3072 AD Rotterdam. Uiteraard kunnen wij je route-informatie per e-mail toesturen.

Route Hotel New York

Met het OV

Aan het begin van de Wilhelminapier, tegenover het nieuwe Luxor Theater, ligt metrostation Wilhelminaplein. Hier komt een rechtstreekse metro (lijn D en E) vanaf het centrum (Beurs), het Centraal Station of Rotterdam Ahoy. Ook bevindt zich vlak naast dit metrostation de tramhalte Wilhelminaplein. Hier komen tram 20, 23 of 25 vanuit het centrum van de stad en vanaf Centraal Station.

Parkeren

Hotel New York heeft geen eigen parkeergelegenheid. Direct naast Hotel New York is de parkeergarage van het World Port Centre. Via onderstaande knop kunt u zelf uw parkeerplaats reserveren in de parkeergarage. Ook kunt u er voor kiezen om direct de garage in te rijden.

Wanneer er geen beschikbaarheid in de parkeergarage is, biedt de Wilhelminapier nog voldoende gelegenheid om uw auto elders te parkeren. Er zijn nog 2 overdekte parkeergarages bij De Rotterdam en bij Boston & Seattle torens.

Goede reis toegewenst!

Adres

Hotel New York by WestCord
Koninginnehoofd 1
3072 AD Rotterdam