Reisinformatie

Hotel New York

Hotel New York

Met de auto

Hotel New York is goed bereikbaar via de gebruikelijke uitvalswegen en is gelegen op de Wilhelminapier op de Kop van Zuid, vlak naast de Erasmusbrug. Het adres is Koninginnenhoofd 1 (ook te gebruiken: Wilhelminakade) 3072 AD Rotterdam. Uiteraard kunnen wij je route-informatie per e-mail toesturen.

Route Hotel New York

Met het OV

Aan het begin van de Wilhelminapier, tegenover het nieuwe Luxor Theater, ligt metrostation Wilhelminaplein. Hier komt een rechtstreekse metro (lijn D en E) vanaf het centrum (Beurs), het Centraal Station of Rotterdam Ahoy. Ook bevindt zich vlak naast dit metrostation de tramhalte Wilhelminaplein. Hier komen tram 20, 23 of 25 vanuit het centrum van de stad en vanaf Centraal Station.

Parkeren

Openbare parkeerplaats
De openbare parkeerplaats bevindt zich achter het gebouw. Van maandag t/m zaterdag tussen 09.00 en 23.00 uur en op zondag tussen 12.00 en 23.00 uur kan er geparkeerd worden door middel van kenteken parkeren. (prijs- en tijdswijzigingen onder voorbehoud).

Parkeergarage
Als hotelgast van Hotel New York kun je, indien er parkeerplekken beschikbaar zijn, tegen korting gebruikmaken van de parkeergarage van het World Port Centre welke naast het hotel gelegen is.

Om gebruik te maken van deze korting, dien je voordat je de garage inrijdt een parkeerpas op te halen bij de receptie van het hotel.

Bij vertrek dien je de parkeerpas weer af te geven bij de receptie na het uitrijden. Let op; bij het hotel zijn alleen dagkaarten à €22,50 per dag verkrijgbaar. Graag vernemen wij voor aankomst of je gebruik wil maken van de parkeergarage.

Mocht je geen parkeerplaats gereserveerd hebben, dan kun je bij de receptie, indien beschikbaar, alsnog een parkeerpas ophalen.

Wanneer er geen beschikbaarheid in de parkeergarage is, biedt de Wilhelminapier nog voldoende gelegenheid om de auto elders te parkeren. Naast de 2 openbare parkeerplaatsen achter Hotel New York zijn er nog 2 overdekte parkeergarages bij De Rotterdam en bij Bosten & Seattle torens.

Adres

Hotel New York by WestCord
Koninginnehoofd 1
3072 AD Rotterdam