Hulp nodig?

Reisinformatie ss Rotterdam

Routebeschrijving ss Rotterdam

Met de auto

Navigatie-adres: Maashavenkade. Deze gaat over in 3e Katendrechtsehoofd. Het ss Rotterdam is erg goed bereikbaar met de auto. Bij de accommodatie is een groot parkeerterrein aanwezig met voldoende parkeergelegenheid. Het tarief is €3,10 per uur of €15,50 voor een dagkaart. Dit kun je contant of met pin voldoen. De in- en uitrijkaart is verkrijgbaar  bij de balie op het Main Deck. Met een dagkaart kun je als gast onbeperkt in- en uitrijden.

Vanuit Breda (A16)
Neem op de A16 afslag 24 (Feijenoord). Houd op de afslag links aan richting Feijenoord, na de stoplichten kom je op de John F. Kennedylaan (daarna Stadionweg). Volg hierna richting Feijenoord, Kop van Zuid. Volg verder de borden ss Rotterdam.

Vanuit Europoort (A15)
Neem op de A15 afslag 19a (Zuidplein/Ahoy). Je rijdt nu op de Vaanweg. volg de richting Zuidplein/Ahoy. Volg Erasmusbrug/ss Rotterdam, volg verder de borden ss Rotterdam.

Vanuit Den Haag (A13)
Neem aan het eind van de A13 bij knooppunt Kleinpolderplein de A20 richting Dordrecht. Neem op de A20 afslag 14 (Centrum). Je rijdt nu op de Schieweg. Rijd steeds rechtdoor over het Hofplein, Coolsingel, naar en over de Erasmusbrug. Vóór de Erasmusbrug staat het ss Rotterdam aangegeven. Vol verder de borden ss Rotterdam.

Vanuit Utrecht (A12)
Neem bij Gouda de A20 richting Rotterdam. Neem bij Capelle aan den IJssel de A16 richting Dordrecht. Houd rechts aan en neem de afslag 25 (Centrum). Rijd steeds rechtdoor over de Abram van Rijckevorselweg/Maasboulevard/Boompjes tot je de Erasmusbrug ziet, sla linksaf en rijd over de Erasmusbrug. Op de Erasmusbrug staat het ss Rotterdam aangegeven. Volg verder de borden ss Rotterdam.

Met het openbaar vervoer vanaf Rotterdam CS

Neem metrolijn D of E richting Slinge of De Akkers. Stap uit bij halte Rijnhaven. Neem onder het metrostation bus 77 richting ss Rotterdam, uitstappen bij halte ss Rotterdam.

Je kunt vanaf de metro ook lopen, duur 15-20 minuten. Loop vanaf halte Rijnhaven richting Maashaven (een stukje in de richting van de metro meelopen) en sla op de Maashaven N.Z. rechtsaf. Wandel langs de Maashavenkade, aan het eind zie je het schip.

 

Shuttleservice

Om extra service te bieden, brengt onze Shuttle Service in de ochtend- en avondspits je gratis naar metrostation Rijnhaven.

 

Watertaxi

De watertaxi brengt je vanaf  één van de 50 aanlegsteigers in Rotterdam voor slechts €5  naar het ss Rotterdam. Voor vaartijden en tarieven van de watertaxi ga je naar: www.watertaxirotterdam.nl

ss Rotterdam

Sluiten
WestCord Hotels logo small

De beste prijs wordt nu voor je opgehaald…