Reisinformatie

Hotel de Wadden

Routebeschrijving Hotel de Wadden

Nadat je van de veerboot afkomt ga je linksaf richting de Dorpsstraat. Na ongeveer 500 meter tref je aan je linkerhand Hotel de Wadden.

Hotel de Wadden

 

Bagage & fietsen

westcord-hotel-wadden-vlieland

Bagagevervoer

Niet zelf sjouwen met je bagage? Geef de bagage dan voor vertrek af bij een van de karren van bagagevervoerbedrijf Zeelen (te herkennen aan de gele kleur met ‘Hotel de Wadden’ erop). Staat er in Harlingen nog geen kar klaar? Geef dan je bagage bij aankomst op Vlieland af bij een van de karren. De bagage wordt dan, gratis, voor je naar Hotel de Wadden gebracht. Dit geldt ook voor de terugweg! Voor meer informatie en bagagelabels kun je terecht bij de receptie van Hotel de Wadden. Het vervoeren van bagage is op eigen risico. Wij raden je aan geen kostbare en/of breekbare bagagestukken op de bagagewagens te plaatsen.

Vervoer op Vlieland

  • Bus

    De bus staat bij de veerdam bij aankomst van de boot. Als WestCord Hotels gast kun je op vertoon van je bevestiging gratis gebruik maken van de bus, ook tijdens je verdere verblijf (op vertoon van je gastenpas).

  • Taxi

    De taxi’s staan bij de openbare bussen bij de veerdam. De taxi’s kunnen niet vooraf gereserveerd worden. Binnen 5 minuten ben je bij het hotel. TCR Vlieland: 0562-451222 of Taxi Langeloo: 06-52711722.