French cuisine met een twist in Amsterdam

Brasserie Mme Coco

Brasserie Mme Coco

Brasserie Mme Coco in het Fashion Hotel Amsterdam

In Fashion Hotel Amsterdam bevindt zich Brasserie Mme Coco. Tegenover het World Fashion Centre, dé ontmoetingsplek voor de nationale- en internationale mode-industrie. Het thema fashion is dan ook in alle aspecten doorgevoerd en spat van de brasserie af. Bij Mme Coco kun je terecht voor een uitgebreide ontbijt met heerlijk bereide koffies, sappen of lekker kopje thee. Tevens kunnen gasten hier genieten van heerlijke lunch of diner. Chefkok Sander Klaasen en zijn brigade staan dagelijks voor je klaar om je sierlijke culinaire gerechten voor te schotelen. Daarnaast kun je in Mme Coco kiezen uit een uitgebreide wijnkaart.

We vragen u rekening te houden met het volgende

  • WestCord WE Care

    Wij volgen de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM op. Dat alles hebben wij vertaald in een speciaal WestCord ‘WE Care’ programma.

Lunch, diner én borrel

Naast Mme Coco vind je in het Fashion Hotel de SKYY Bar

The SKYY is the limit

Ervaar de stijlvolle en exclusieve atmosfeer van SKYY Bar Amsterdam in het Fashion Hotel Amsterdam. Geniet van onze heerlijke verrassende cocktails, culinaire bites en geweldig panoramisch uitzicht over de stad.

Bekijk het (cocktail)menu

Reserveren en openingstijden

Mme Coco is open voor lunch, diner en drankjes/cocktails van 09:00 – 17:00. Daarna tussen 17:00 en 22:00 kan je alleen afhalen | Roomservice is beschikbaar tussen 07:00 – 22:00.

Contact

Mme Coco
(In Fashion Hotel Amsterdam)
Hendrikje Stoffelsstraat 1
1058GC Amsterdam