SKYY Bar Amsterdam

The SKYY is the limit

Panoramisch uitzicht

Vanuit Fashion Hotel Amsterdam

Ervaar de stijlvolle en exclusieve atmosfeer van SKYY Bar Amsterdam. Geniet van onze heerlijke verrassende cocktails, culinaire bites en een geweldig panoramisch uitzicht over de stad. Onze vakkundige bartenders schenken graag een smaakvolle klassieker voor je in, of een cocktail naar huisgemaakt recept! Elke donderdag, vrijdag en zaterdag kun je dansen op de opzwepende muziek van verschillende DJ’s.

Cocktails, bites, muziek en een waanzinnig uitzicht: de perfecte combinatie!

Reserveren? Stuur een mail naar fenb.fashion@westcordhotels.nl.

Evenementen

Your SKYY Bar DJ’s

Elke donderdag t/m zaterdag kun je in de SKYY Bar een dansje wagen onder het genot van een cocktail. Onze vaste DJ’s weten er elk weekend weer een feestje van te maken. Donderdag – Soulville vanaf 21:00, vrijdag – FEM Friday vanaf 22:00 en zaterdag – Light House vanaf 22:00. Voetjes van de vloer!

Dining in the SKYY

Laat je verrassen door onze chef tijdens de Chef’s Table. Een compleet 5 gangen verrassingsmenu voor maar €45. Geniet van een onvergetelijke gastronomische avond op het hoogste niveau, waar je kunt zien hoe elk gerecht wordt bereid door onze chef-kok. Elke donderdag, vrijdag en zaterdag.

Contact

Contact en openingstijden

SKYY Bar
(In Fashion Hotel Amsterdam)
Hendrikje Stoffelsstraat 1
1058GC Amsterdam

SKYY Bar is elke dag geopend. Zondag – donderdag 17:00 – 01:00, vrijdag – zaterdag 17:00 – 02:00

SKYYbar Amsterdam

SKYY Bar huren?

De SKYY Bar werpt een nieuw licht op een productpresentatie, business meeting, diner of feest. Voor ieder evenement bekijken we hoe de ruimte het best kan worden ingericht. Ons team, met ruime ervaring, adviseert graag! Ook is er een vide aanwezig in de SKYY Bar, geschikt voor kleine bijeenkomsten van 10 – 40 personen, zoals verjaardagen.

Meer informatie