We zijn weer open!

The SKYY is the limit

Panoramisch uitzicht

Vanuit Fashion Hotel Amsterdam

Ervaar de stijlvolle en exclusieve atmosfeer van SKYY Bar Amsterdam. Geniet van onze heerlijke verrassende cocktails, culinaire bites en een geweldig panoramisch uitzicht over de stad. Onze vakkundige bartenders schenken graag een smaakvolle klassieker voor je in, of een cocktail naar huisgemaakt recept! Elke donderdag, vrijdag en zaterdag kun je dansen op de opzwepende muziek van verschillende DJ’s.

Cocktails, bites, muziek en een waanzinnig uitzicht: de perfecte combinatie!

Evenementen

Your SKYY Bar DJ’s

Onze DJ avonden kunnen helaas momenteel niet plaatsvinden.

Dining in the SKYY

Dining in the Skyy kan gereserveerd worden op donderdag, vrijdag en zaterdag om 19:30 uur. Geniet van een verrassingsmenu, aan onze Chef’s Table in de SKYY Bar. Een onvergetelijke culinaire ervaring! Kijk mee hoe de chef de mooiste gerechten aan bereiden is, terwijl je geniet van een cocktail en het fantastische uitzicht!

Reserveren Dining in the SKYY

Contact

Contact en openingstijden

SKYY Bar
(In Fashion Hotel Amsterdam)
Hendrikje Stoffelsstraat 1
1058GC Amsterdam

Vrijdag en zaterdag van 18.00 tot 01.00.
Zondag t/m donderdag van 18.00 tot 00.00

Neem om te reserveren contact op via 020 810 08 00

SKYY-Bar-Amsterdam-WestCord-Fashion-Hotel-Amsterdam-2

SKYY Bar huren?

De SKYY Bar werpt een nieuw licht op een productpresentatie, business meeting, diner of feest. Voor ieder evenement bekijken we hoe de ruimte het best kan worden ingericht. Ons team, met ruime ervaring, adviseert graag! Ook is er een vide aanwezig in de SKYY Bar, geschikt voor kleine bijeenkomsten van 10 – 30 personen, zoals verjaardagen.

Meer informatie