SKYY Bar Amsterdam

The SKYY is the limit

Panoramisch uitzicht

Vanuit Fashion Hotel Amsterdam

Ervaar de stijlvolle en exclusieve atmosfeer van SKYY Bar Amsterdam. Geniet van onze heerlijke verrassende cocktails, culinaire bites en een geweldig panoramisch uitzicht over de stad. Onze vakkundige bartenders schenken graag een smaakvolle klassieker voor je in, of een cocktail naar huisgemaakt recept! Elke donderdag, vrijdag en zaterdag kun je dansen op de opzwepende muziek van verschillende DJ’s.

Cocktails, bites, muziek en een waanzinnig uitzicht: de perfecte combinatie!

Reserveren? Stuur een mail naar fenb.fashion@westcordhotels.nl.

Evenementen

NYE Party

Geniet van een geweldig uitzicht en dans het nieuwe jaar in met je vrienden onder het genot van lekkere drankjes en live DJ tunes! Laat het feest maar beginnen en vergeet niet de avond vast te leggen bij onze Polaroid girl!

Meer info!

Your SKYY Bar DJ’s

Elke donderdag t/m zaterdag kun je in de SKYY Bar een dansje wagen onder het genot van een cocktail. Onze vaste DJ’s weten er elk weekend weer een feestje van te maken. Donderdag – Soulville vanaf 21:00, vrijdag – FEM Friday vanaf 22:00 en zaterdag – Light House vanaf 22:00. Voetjes van de vloer!

Contact

Contact en openingstijden

SKYY Bar
(In Fashion Hotel Amsterdam)
Hendrikje Stoffelsstraat 1
1058GC Amsterdam

SKYY Bar is elke dag geopend. Zondag – donderdag 17:00 – 01:00, vrijdag – zaterdag 17:00 – 02:00.

De SKYY Bar is exclusief afgehuurd en gesloten op de volgende data:

  • Vrijdag 31 januari vanaf 22:30 uur.
  • Donderdag 6 februari van 17:00 tot 21:00 uur.
  • Dinsdag 11 en woensdag 12 februari (de hele dag).

Onze excuses voor het ongemak.

SKYYbar Amsterdam

SKYY Bar huren?

De SKYY Bar werpt een nieuw licht op een productpresentatie, business meeting, diner of feest. Voor ieder evenement bekijken we hoe de ruimte het best kan worden ingericht. Ons team, met ruime ervaring, adviseert graag! Ook is er een vide aanwezig in de SKYY Bar, geschikt voor kleine bijeenkomsten van 10 – 40 personen, zoals verjaardagen.

Meer informatie