Een uitje om niet te vergeten

Op zoek naar een unieke locaties voor een personeelsuitje? Ga samen met uw collega's voor een onvergetelijke ervaring bij WestCord Hotels. We bieden diverse personeelsuitjes, maar dan met special twist. Ontdek Island Events voor sportieve evenementen op de Waddeneilanden. Maak een prachtige rondvaart en kom aanmeren op het ss Rotterdam of Hotel Jakarta Amsterdam voor een heerlijk hapje en drankje in het restaurant. Wilt u het team uitdagen, ga dan naar een van onze Escape Rooms of maak een wandeling in de natuur op de Veluwe! Een mijlpaal behaald? Kom het vieren  in de skybar met panoramisch uitzicht.

  • teambuilding

  • prachtige rondvaart

  • verrassende cocktails

Island Events

Op zoek naar een unieke locatie én een unieke belevenis voor uw bedrijfsuitje of teambuildingactiviteit? Island Events verzorgt op maat gemaakte programma’s op de mooiste locaties van Nederland: de Waddeneilanden Vlieland, Terschelling en Ameland.

Ontdek alle sportieve mogelijkheden

Rondvaart

Geniet van een prachtige rondvaart en ontdek Rotterdam en Amsterdam vanuit het water. Maak een rondvaart met de Spido door een gedeelte van Europa’s grootste haven. Om de ervaring compleet te maken komt u aanmeren bij ss Rotterdam of Hotel Jakarta Amsterdam waar u heerlijk kunt dineren in het restaurant.

Escape Rooms

Een Escape Room spelen op het ss Rotterdam of in een hotelkamer van hotel New York is wel een hele bijzondere en unieke plek om uw team uit te dagen. Leg de juiste verbanden, werk samen als een team en probeer binnen 60 minuten alle raadsels op te lossen uit Kamer 1,35, de Metro of de Koelcellen! Durft u het aan om samen met uw team dit spannende uitdaging aan te gaan? Bekijk alle spannende mogelijkheden bij ss Rotterdam en Hotel New York.

westcord-hotels-leukste-autoroutes-veluwe

Het bos in met de boswachter

WestCord Hotel de Veluwe (4-sterren) is prachtig gelegen te midden van de Veluwse bossen in het dorp Garderen. De Veluwe biedt verschillende wandel- en fietstochten door de rustgevende en ongerepte natuur. Tijdens een tocht, vroeg in de ochtend, heb je zelfs de kans om wilde herten of zwijnen tegen te komen!

Bekijk de mogelijkheden

Borrelen op grote hoogte

Een prachtig mijlpaal behaald? Vier dit met een waanzinnig panoramisch uitzicht in onze Skybar in Fashion Hotel Amsterdam, Hotel Jakarta Amsterdam of in WTC Leeuwarden. Ervaar de stijlvolle en exclusieve atmosfeer en geniet van heerlijke verrassende cocktails, culinaire bites en een geweldig  uitzicht. Cheers!