Onze unieke vergaderzalen

WestCord Hotels zijn voorzien van uitstekende faciliteiten voor een bijeenkomst, van vergadering, training tot inspirerende congressen. Elk hotel heeft zijn eigen unieke locatie en individuele karakter. Hierdoor kunnen wij u een groot aanbod van vergadermogelijkheden aanbieden. WestCord Hotels biedt uiteenlopende mogelijkheden voor iedere gelegenheid!

Smart office

Is het voor u niet mogelijk om thuis te werken? Bent u  op zoek naar een ruimte zonder de afleiding van thuis te hebben of kunt u niet naar kantoor omdat daar teveel mensen bij elkaar komen? Huur dan een kamer!

Ontdek alle smart offices
hert-spotten-hotels-develuwe-garderen

Vergaderen in de natuur

Zin om even  tussen het vergaderen door een frisse neus te halen? Dat kan! WestCord Hotel de Veluwe (4-sterren) is prachtig gelegen te midden van de Veluwse bossen in het dorp Garderen. De Veluwe biedt verschillende wandel- en fietstochten door de rustgevende en ongerepte natuur. Haal meer uit uw vergaderingen!

Bekijk Hotel de Veluwe
westcord-hotels-vergaderen-hybride-evenementen-hwc-events

Hybride

De evenementenwereld staat nooit stil. Ook wanneer we in een mindere mate fysiek bijeen mogen komen zoeken we naar mogelijkheden om met elkaar te kunnen verbinden. Gelukkig zijn er tal mogelijkheden en kunnen we zelfs meer bezoekers aan één evenement laten deelnemen, welkom in de wereld van hybride en online techniek.

Bekijk alle mogelijkheden
the-market-hotel-westcord-groningen-kamer-3

Zakelijk verblijven

Boekt u regelmatig zakelijke overnachtingen? Speciaal voor bedrijven die regelmatig kamernachten boeken, kunnen we de mogelijkheden voor speciale corporate tarieven bespreken. Er wordt een corporate login voor u aangemaakt waarmee u online kunt inloggen. Op deze manier kunt u te allen tijde een reservering maken voor de prijs die u met een van onze hotels contractueel heeft vastgelegd.

Bekijk alle mogelijkheden

Een top drie van onze meest unieke vergaderzalen zijn toch wel echt De Lounge in Hotel Jakarta Amsterdam, De directievertrek Reuchlin in Hotel New York en het Theatre gelegen op het Promenade Deck bij ss Rotterdam. Unieker dan dit wordt het haast niet. Lees hier gauw meer over en maak gebruik van onze top faciliteiten tijdens uw vergadering!