Meetings & events

Hybride en online evenementen

Uw (online) meeting bij WestCord Hotels

Hybride evenementen en livestreams

Een online element bij een evenement is iets wat de laatste jaren steeds vaker voorkomt. Hybride vergaderen biedt het beste van twee werelden, online en offline. Een hybride evenement combineert het ‘offline’ aspect met een ‘online’ aspect. Een combinatie tussen een fysiek evenement en een livestream. Kort gezegd betekent het dat er daadwerkelijk bezoekers aanwezig zijn op de locatie van het evenement, maar dat een deel van het publiek het evenement ook online volgt.

Onze livestream pakketten zijn zeer uitgebreid. Ze dienen als basis voor uw online streaming evenement en kunnen worden uitgebreid met toevoegingen naar wens. Deze nieuwe technieken vragen audiovisuele expertise. Wij werken hiervoor samen met selecte specialisten.

Bij WTC Hotel Leeuwarden werken wij samen met MHB. Bij Hotel Jakarta Amsterdam, Fashion Hotel Amsterdam en Hotel Delft werken wij samen met Livestream Studio Amsterdam.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een op maat gemaakte offerte via het contactformulier.

WTC Hotel Leeuwarden

WTC Hotel Leeuwarden biedt de grootste hybride vergaderlocatie van Noord-Nederland. Door te investeren in audio- en videotechniek is het WestCord WTC Hotel volledig ingericht op het aanbieden van hybride evenementen.

Naast hybride evenementen zijn er ook full-digital mogelijkheden waarbij alle deelnemers digitaal deelnemen aan een vergadering of presentatie. Daarmee is de capaciteit van WestCord WTC Hotel groter dan voorheen.

Hotel Jakarta Amsterdam

Hotel Jakarta Amsterdam biedt de mogelijkheid om met zicht op de 450m2 grote subtropische binnentuin uw evenement te organiseren. Een livestream tussen de palmen, hoe bijzonder is dat?!

Hotel Jakarta beschikt over drie vergaderzalen van 70 m2 t/m 105 m2 die zijn om te bouwen voor een hybride evenement of livestream. Ook is een deel van Café Jakarta om te bouwen als studio, hier combineert u het tropische gevoel met het uitzicht op het IJ. Een online evenement naar een hoger niveau brengen kan in Skybar Malabar welke is in te richten als studio voor livestreams.

Hotel Delft

Op zoek naar een livestream studio in de buurt van Den Haag of Rotterdam? Kies dan voor een studio bij WestCord Hotel Delft. Centraal gelegen aan de A13, tussen Rotterdam en Den Haag, op een steenworp afstand van de pittoreske binnenstad. Parkeren is gratis.

Nergens anders gaat het interieur design van IKEA op unieke wijze samen met hospitality. De styling gaat verder dan de 140 kamers, studio’s en vergaderzalen; ook onder meer het restaurant en ‘huiskamer’ Blue Living zijn ingericht door IKEA met uiteraard een touch van Delfts blauw. Voor een hybride of online evenement kunt u kiezen uit  9 moderne vergaderzalen, variërend van 22 m2 t/m 300 m2.

Fashion Hotel Amsterdam

Hybride evenementen en livestreams in een stylish jasje. Het Fashion Hotel Amsterdam maakt zijn naam waar waardoor uw evenement een stijlvolle uitstraling krijgt.

De gehele Fashion Lounge met 250 m2 is in te richten als hybride vergaderlocatie en heeft een eigen entree. Ook is het restaurant Mme Coco en vergaderzaal PC Hoofdtstraat in te richten voor online evenementen. En letterlijk het hoogtepunt is de SKYY Bar, gelegen op de 10e verdieping. Deze skybar kan worden omgebouwd tot unieke studio met uitzicht over Amsterdam!

ss-Rotterdam_-Theatre-kunstwerk_-Marcel-Beudel-4_1280x600-600x350

ss Rotterdam

Het ss Rotterdam is een unieke eventlocatie met historisch tintje, het voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn leent zich uitstekend voor hybride en online evenementen.

Het ss Rotterdam biedt samen met audiovisueel partner Iquip de mogelijkheid om informatiedeling te realiseren met een groter bereik dan op dit moment fysiek mogelijk zou zijn met webcast studio’s. Als u meer gasten heeft dan is toegestaan, dan is er nog de mogelijkheid om meerdere zalen door middel van een videoverbinding te verbinden zodat deze interactie kunnen hebben.

Hotel New York - Rotterdam

Hotel New York is gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn op de Kop van Zuid in Rotterdam. De hoge plafonds, het daglicht, de kleurrijke en nostalgische inrichting en de locatie zijn een inspirerende omgeving voor elk event.

De mogelijkheden voor online en hybride events zijn “oneindig”, Hotel New York werkt samen met met audiovisueel partner Iquip.  De diverse zalen bieden verschillende mogelijkheden, en wij kijken graag met u welke zaal het beste bij de invulling van uw online event past.

 

Hotel de Veluwe

Hotel de Veluwe

Voor een evenement midden in de prachtige Veluwse natuur, is Hotel de Veluwe de ideale locatie. Gelegen tussen Amersfoort en Apeldoorn, biedt het hotel een prachtig decor voor een zakelijke training of vergadering. Vanuit het hotel loop je namelijk zo de bossen in. Het hotel beschikt over 15 mooie ruime vergaderzalen met veel daglicht.

Hotel de Veluwe biedt de mogelijkheid om meerdere zalen d.m.v. videoverbinding te verbinden. Een uitkomst als u meer gasten wilt ontvangen dan is toegestaan in één ruimte, en ook interactie wenst.

WestCord Hotels biedt meer locaties!

Inspiratie

Zo ziet uw hybride event eruit bij WestCord Fashion Hotel Amsterdam & Hotel Jakarta Amsterdam

Contact

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een op maat gemaakte offerte.