Bekijk de mooiste hotspots!

Top 10 leukste terrassen

Top 10 Leukste terrassen

De fijne terrasjes van WestCord hotels staan hier voor jou op een rijtje. Bekijk hier een overzicht van onze top 10 WestCord hotspots verspreid over heel Nederland.

Aan de Grote Markt in Groningen

Nergens in Groningen zit je mooier en centraler dan aan de Grote Markt. Hier proef je de historie van de stad. Of geniet van een panoramisch uitzicht over Groningen vanaf het dak van The Market Hotel: op het dakterras zit je goed! Een dakterras met high end bar en de lekkerste cocktails en hapjes. Het dakterras wordt in een later stadium gerealiseerd (2022).

Bekijk terras

De mooiste terras van Java-eiland

Waar in Amsterdam kun je beter genieten van een lunch, diner of cocktail dan bij Hotel Jakarta Amsterdam? Met zo een 125 gasten kan je heerlijk genieten op het terras gelegen op het zonnige zuiden!

Bekijk terras

Het prachtige terras van Art Hotel Amsterdam

Kom bij mooi weer genieten op het prachtige terras van Art Hotel Amsterdam met buitenbar. Je kunt hier natuurlijk ook heerlijk borrelen met een hapje en een drankje. Ga voor één van onze cocktails van de uitgebreide cocktailkaart!

Bekijk terras

Bij Hotel New York staan er 3 terrassen!

Bij Hotel New York staan er 3 terrassen: Het bekende terras van Hotel New York, Het terras van NY Basement naast het pand én Het terras op het grasveld “Onze Achtertuin” Een enorme luxe! Geniet op één van de drie terrassen van een prachtig uitzicht!

Bekijk terras

Op het ss Rotterdam bevinden zich 2 terrassen

Op het ss Rotterdam bevinden zich 2 terrassen.  het grootste en mooiste terras van Rotterdam is het Lido terras. Niet alleen hotelgasten, maar ook gasten die niet in het hotel verblijven, zijn welkom. Hier is het heerlijk toeven en genieten; kijkend naar de skyline van Rotterdam. Maak ook kennis met de verborgen parel van Rotterdam: Sunny Side Terrace. Maak ook kennis met de verborgen parel van Rotterdam: Sunny Side Terrace. Op dit bijzondere plekje, op de kop van de Kaap, is het overdag genieten en zit je ’s avonds op de eerste rij voor een prachtige zonsondergang.

Bekijk Terras

Prachtig gelegen in de bossen van West-Terschelling

Brasserie Boschrijck is prachtig gelegen in de bossen van West-Terschelling en biedt een kaart met verrassende gerechten en dagelijks wisselende specials. Met lekker weer is het heerlijk vertoeven op het terras. Ook voor de lunch of borrel ben je bij ons aan het juiste adres. Speciaalbiertjes, wijn en een bittergarnituur, meer heeft een mens soms niet nodig!

Bekijk terras

De pittoreske binnenstad

WestCord Hotel Delft is centraal gelegen aan de A13, tussen Rotterdam en Den Haag, op een steenworp afstand van de pittoreske binnenstad. Het hotel is volledig ingericht en gestyled door de designers van het naastgelegen IKEA, met uiteraard een touch van Delfts blauw. Geniet hier ook op het terras van een heerlijke hapje en drankje.

Bekijk terras
Café Zero Terras

Welkom in Café Zero!

De geur van vers gebakken croissants en malen van vers gebrande koffie, welkom in Café Zero! Op de begane grond van het WTC Hotel Leeuwarden bevindt zich ons restaurant. Dagelijks serveren wij hier het ontbijt voor onze hotelgasten en kunnen onze, maar ook externe gasten, komen genieten op ons zonnigste terras van Leeuwarden!

Bekijk terras

Een prachtig uitzicht op de Waddenzee

Restaurant Op West is gelegen aan de baai van West-Terschelling en heeft een Frans Mediterraanse keuken. Je kunt hier culinair dineren en genieten van meer dan 60 mooie wijnen. Je hebt een prachtig uitzicht op de jachthaven en de Waddenzee. In de zomer kun je terecht op het bloemrijke terras.

Bekijk terras

De Hoge Veluwe

Restaurant Hubertus, het restaurant van WestCord Hotel de Veluwe is vernoemd naar het meest imposante en gefotografeerde hert op de Hoge Veluwe “Hubertus”.  Naast diner a la carte is het restaurant ook dagelijks geopend voor ontbijt. Lunch en gerechten van onze kleine kaart worden geserveerd in het grand café. Ook voor een kopje koffie, high tea, cocktail of lokaal gebrouwen Veluws Schavuyt biertje kun je hier terecht. Op mooie dagen kan er uiteraard buiten gegeten worden op één van de terrassen.

Bekijk terras