Ja ik wil!

Trouwen op de Wadden

Jullie bruiloft op een unieke locatie aan het water

Trouwen op de Waddeneilanden: Vlieland of Terschelling

Romantischer kan bijna niet: aan zee, prachtige natuur, ver van de drukke wereld én ruime keuze aan bijzondere trouwlocaties. Trouwen op de Wadden is een ervaring! Op het strand, in een vuurtoren of letterlijk in het huwelijksbootje stappen; het kan op Vlieland en Terschelling. De ongedwongen sfeer, schitterende natuur én locaties maken jullie trouwdag onvergetelijk.

De zoektocht naar een geschikte trouwlocatie of feestlocatie voor jullie bruiloft is soms moeilijk, maar vooral heel erg spannend en leuk. De prachtige hotels op de Waddeneilanden bieden alles voor een fantastisch diner, spetterende feestavond en heerlijk verblijf. Natuurlijk kunnen jullie hier ook voor je honeymoon vakantie terecht!

Bij het organiseren van een bruiloft komt veel kijken. Onze weddingplanners helpen graag om jullie mooiste dag van begin tot eind in goede banen te leiden. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring en beschikken – als eilanders – over de juiste contacten en lokale kennis zodat jullie optimaal kunnen genieten en het echte eilandgevoel ervaren!

De mooiste dag van je leven

Jullie droomhuwelijk op Vlieland of Terschelling.

Vlieland

Vlieland heeft de meeste zonuren van Nederland. Prachtige natuur, diverse nostalgische trouwlocaties en een hotel direct aan het Noordzeestrand. Voldoende ingrediënten voor een fantastische dag en een onvergetelijk verblijf.

Op Vlieland zijn er diverse bijzondere en sfeervolle locaties waar je elkaar het ja-woord kunt geven. De meest populaire trouwlocatie is het Reddinghuisje op de uiterste punt van de Vliehors. Trouwen met je voeten in het zand, omringd door juthout en andere aangespoelde vondsten. Maar er kan meer op Vlieland, zoals trouwen bovenop een vuurtoren. Of trouwen in de raadszaal van het voormalige gemeentehuis. Of kies voor de intieme rode zaal van Podium Vlieland of de authentieke en stijlvolle Regentenkamer van het Armhuis.

Voor de ontvangst en het verblijf van julliezelf én jullie gasten vind je in Strandhotel Seeduyn de ideale locatie, gelegen direct aan zee, met op de achtergrond slechts het geruis van de golven. De sfeer is ongedwongen en gastvrij. We hebben alles in huis om van jullie trouwdag een onvergetelijke ervaring te maken.

Trouwen op Vlieland? Onze weddingplanner staat voor jullie klaar.

Bel 0562-451560 of stuur een mail naar seeduyn@westcordhotels.nl

Terschelling

Beleef je droomhuwelijk op Terschelling! Het strand is maar liefst 30 kilometer lang, de natuur is er van ongeëvenaarde schoonheid en je vindt er een hotel met een uniek uitzicht over het Wad. Ook beschikt Terschelling over diverse bijzondere en romantische trouwlocaties. Genoeg reden om het eens anders te doen en koers te zetten naar Terschelling!

Het boegbeeld van Terschelling is natuurlijk de eeuwenoude Brandaris, de oudste nog werkende vuurtoren van Nederland. Stoer en sterk als vuurtoren, sfeervol en uniek als trouwlocatie. Bijkomend voordeel: de toren is niet toegankelijk voor toeristen. Maar er zijn meer locaties op Terschelling. Zo kun je ook kiezen voor de sfeervolle Doopsgezinde Kerk, de authentieke Zeesleepboot De Holland of, heel romantisch, voor het breedste strand van Nederland.

Hotel Schylge heeft alle faciliteiten om jullie diner, feestavond en overnachting(en) tot een groot succes te maken. Vanuit het hotel, dat aan de levendige jachthaven van het eiland ligt, heb je een prachtig uitzicht over het Wad. En wist je dat Restaurant ‘Op West’ tot de beste van het eiland behoort?

Trouwen op Terschelling? Onze weddingplanner staat voor jullie klaar.

Bel 0562-442111 of stuur een mail naar schylge@westcordhotels.nl