Vier Pasen bij WestCord Hotels

Pasen wordt een eitje!

Heb jij ook zo’n behoefte aan een heerlijk, gezellig én feestelijk weekend? Pak lekker uit deze Paasdagen en ga voor een compleet arrangement bij onze hotels op het Wad of in de stad. Liever thuisblijven? Vergeet dan niet de lekkerste taarten en gerechten van Hotel New York te checken. Onweerstaanbaar!

Pasen op Ameland

Het Paasweekend is een perfect moment om even lekker te ontspannen én op te laden. Waar kun je dat nou beter doen dan op ons mooiste stukje buitenland; Ameland! Stap op de boot en geniet van dit meer dan complete arrangement in Hotel Noordsee, perfect gelegen tussen het dorpje Nes en het strand.

Meer informatie en direct boeken
pasen-westcord-hotels

Op en top Pasen in de hoofdstad

De crew van Fashion Hotel Amsterdam staat klaar om je in de watten te leggen. Dat begint natuurlijk met een luxe Superior Room, voor de gelegenheid geheel in Paasstijl aangekleed. Hier liggen ook badjassen en slippers klaar om even helemaal te ontspannen. Geniet van een heerlijke Paasbrunch en drie-gangen Paasdiner, geserveerd op de kamer waar je beschikt over een privé restaurant. Om alles uit dit Paasweekend te halen check je extra vroeg in en extra laat uit. Klinkt goed, toch?

Meer informatie en direct boeken

Eitje tik in Rotterdam

Tijdens het Paasweekend van 2 t/m 4 april 2021 het ss Rotterdam weer een mooi arrangement voor jullie samengesteld. Zo blijf je heerlijk overnachten op een Superior Room van het ss Rotterdam. De volgende ochtend geniet je van een heerlijk uitgebreid ontbijt op de kamer. Op de dag van aankomst genieten jullie samen van een 3-gangendiner inclusief amuse en bubbels. Liever langer genieten? Ga dan voor het driedaags arrangement!

Meer informatie en direct boeken
Pasen-ontbijt-Hotel-New-York

Thuis uitpakken?

Vier Pasen samen met Hotel New York. Zij zorgen voor al het lekkere eten en zelf maak je je Paastafel op en top gezellig. Hoe makkelijk kan het zijn! Bestel jouw Paasontbijt, -brunch, -Afternoon Tea, -taart, -tompouce en -diner vandaag nog online. Haal jouw Paasbestelling op in Hotel New York. Thuis bezorgen kan voor € 5,- als je binnen een straal van 5 km rondom Hotel New York woont.

Bekijk de mogelijkheden