Blogs: Embark on your adventure

Blogs: Embark on your adventure

Dé slogan voor onze employeejourney binnen WestCord Hotels!

Van stad naar Wad - Eline Ligthart

Het is alweer twee weken geleden dat de eerste bussen vanuit Rotterdam en Amsterdam naar de boot in Harlingen en Holwerd reden. Gisteren ging de eerste groep collega’s weer naar huis en kwam de volgende groep aan op de eilanden. Erg spannend voor iedereen! Het project van stad naar wad gaat verder :-).

Lees de hele blog!

Embark on your adventure - Eline Ligthart

Wij streven ernaar om al onze collega’s ‘part of the family’ te laten voelen. We zijn namelijk een familie bedrijf en dit willen we aan alle kanten uitstralen. Familie zorgt goed voor elkaar. Wij geloven er in wanneer we goed voor onze medewerkers zorgen, zij dit ook zullen uitstralen naar onze gasten. Als nieuwe medewerker stap je dus bij ons aan boord. Voordat je eerste werkdag begint ontvang je van ons al een kaartje ‘welcome on board’.

Lees de hele blog!

Introductiedag - Joan Hoekstra

Sinds WestCord Hotels als organisatie is gegroeid en we maar liefst 16 prachtige hotels hebben in Nederland werd het tijd voor een Embark on your Adventure dag die collega’s uit verschillende hotels met elkaar verbindt. Er valt zoveel te vertellen over ons bedrijf en wij vinden het belangrijk dat nieuwe collega’s zich vanaf het begin kunnen identificeren met onze visie.

Lees de hele blog!