Van stad naar Wad

Door Eline Ligthart

Van stad naar Wad

Het is alweer twee weken geleden dat de eerste bussen vanuit Rotterdam en Amsterdam naar de boot in Harlingen en Holwerd reden. Gisteren ging de eerste groep collega’s weer naar huis en kwam de volgende groep aan op de eilanden. Erg spannend voor iedereen! Het project van stad naar wad gaat verder :-).

Embark on your adventure, dat kun je wel zeggen! Nu we het in de stadshotels rustiger hebben en het op de eilanden op dit moment booming business is, hoefden we niet lang na te denken over het project van stad naar wad. Op de wadden kunnen we wel extra versterking gebruiken met onze collega’s vanuit de stadshotels.
Een grote logistieke planning, maar ontzettend gaaf dat we dit met z’n allen kunnen doen. Collega’s gaan voor in ieder geval twee weken naar de eilanden toe, sommigen blijven voor langere tijd. Er is de afgelopen weken hard gewerkt in de hotels door iedereen, sinds begin deze week zijn de terassen ook weer open en wordt het steeds drukker! Om dit te vieren is er in de hotels natuurlijk even een mooi momentje van gemaakt.

Natuurlijk is het ook even wennen voor iedereen. Er wordt toch overal weer anders gewerkt en de verschillen zijn soms groot. Je moet er toch even inkomen. Gelukkig hebben we gedreven en gemotiveerde collega’s die graag willen doen waar ze goed in zijn en dit hebben ze maximaal laten zien de afgelopen weken.

Naast een unieke ervaring, creëert het van Stad naar Wad project ook een unieke dynamiek tussen de collega’s.

Via onze Instagram pagina @werkenbijwestcord geven we iedereen een sfeerimpressie over het werken op de wadden. Sommige collega’s zijn nog nooit op de Waddeneilanden geweest en na een lange tijd thuiszitten zijn het strand en de bossen naast de deur een welkome afwisseling! Hard werken en daarna net zo hard genieten van al het moois dat het eiland te bieden heeft, dat is de instelling en die wordt goed nageleefd door de collega’s. Zo wordt er door de sportievelingen paardgereden op het strand en door de bossen, geskeelerd, gefietst, gezwommen in de zee en gevliegerd, daarnaast is er ook genoeg ruimte voor ontspanning. Van picknicken op het strand tot kampvuren bouwen in de avonden, er is van alles mogelijk!

Naast een unieke ervaring, creëert het van Stad naar Wad project ook een unieke dynamiek tussen de collega’s. Zo voelen we op dit moment nog net een beetje meer dat WestCord Hotels een familiebedrijf is met gedreven en betrokken medewerkers, deze saamhorigheid is een bijzondere bijkomstigheid van deze gekke periode.
We wensen onze collega’s heel veel plezier op de Waddeneilanden en houden u graag op de hoogte van dit project.