WestCord Hotels op het Wad

Boek direct

Alle hotels
,

Onze hotels op de eilanden zijn maar WAD uniek!

In het mooiste natuurgebied van Nederland vindt je vijf unieke WestCord Hotels, welkom bij het UNESCO Werelderfgoed de Waddenzee! Verspreid over verschillende Waddeneilanden staan we dag in dag uit klaar om jou te verwelkomen.
Genieten van de natuur, tot rust komen op het strand of ontspannen in het hotel. Waar gaat jou reis naartoe?

Ontdek Vlieland

Verlangen naar Vlieland is verlangen naar de parel van de Waddenzee. Op zee, ver van vaste wal ligt Vlieland. Op het eiland bevinden zich twee van onze hotels, Hotel de Wadden in de dorpsstraat en Standhotel Seeduyn waarbij je ontwaakt met het geruis van de golven. Wat Vlieland typeert is het dorpse en knusse karakter, het eiland is voor niet-eilanders alleen toegankelijk per fiets of lopend.

 

Ontdek Terschelling

Zodra de boot de haven indraait start je avontuur op Terschelling! Het eiland staat bekend om zijn natuurgebieden welke uit veel verschillende landschappen bestaat. Wandel heerlijk over het eiland en laat je betoveren door alle schatten die Terschelling rijk is.
Op dit prachtige eiland hebben we twee hotels, ApartHotel Boschrijck met prachtige appartementen én Hotel Schylge welke een unieke locatie biedt aan de haven van het eiland.

Ontdek Ameland

Ameland belooft je zintuigen te prikkelen met verse zeelucht, vergezichten zoals je nog nooit hebt gezien, heerlijke ontspanning en culinaire genoegen. Met aan de noordkust een uitgestrekt zandstrand grenzend aan de duinen, behoort het strand van Ameland bij de top vijf mooiste stranden van Nederland. Je zal nooit verdwalen op Ameland, want de 58 meter hoge gietijzeren vuurtoren zal je nooit missen!

Boek direct

Alle hotels
,