• Goot aanbod aan zalen

  • Imposante Plaza

    Perfect voor ontvangst, voor netwerkborrel en als beursvloer

  • Diverse restaurants en bars

    Café Zero, Bar One, Skybar & élevé

  • Gratis WiFi & Parkeergelegenheid

Congressen

(Sport)evenementen, (boardroom) meetings of zelfs grote congressen met diverse workshops en trainingen organiseren? Wij hebben de perfecte locatie! Nabij de uitvalswegen met volop gratis parkeergelegenheid, ruime zalen en de moderne faciliteiten van een hotel, kunnen wij alles onder één dak faciliteren.

 

Onze drie New York zalen kunnen direct aan elkaar geschakeld worden wat ruimte biedt aan 750 gasten in theateropstelling. Daarnaast zijn onze 11 andere ruime zalen ideaal voor diverse trainingen en workshops. Onze twee boardrooms met zicht op de gehele ruimte, kunnen ook als regiekamer dienen. Er is snelle en gratis Wi-Fi. Samen met onze AV-partner beschikken we over geavanceerde audio- en visuele middelen.

 

De imposante Plaza waar je binnenkomt, is het kloppende hart van onze locatie.  Perfect voor ontvangst, registratie en koffie. Ook zeer geschikt als beursvloer met diverse stands. Het mooie open karakter maakt het een ideale netwerklocatie.

 

Uiteraard mag een lekker hapje en drankje ook niet ontbreken. Café Zero en Bar One zijn vlakbij en ideaal voor koffie, lunch, of (netwerk)borrel! Met mooi weer is het terras geopend. De dag met een diner afsluiten? We hebben verschillende buffetten of zoek het hoger op en geniet van een heerlijke walking dinner of fine dining menu in Restaurant élevé op de 11e étage met prachtig panoramisch uitzicht over de stad. Een sit down gala is ook mogelijk in de Plaza of in de New York Zalen.

 

Met onze 143 luxe hotelkamers is onze locatie ook zeer geschikt voor een meerdaags congres of voor de gasten die liever niet meer laat de weg op willen. Wij zijn direct geschakeld aan het WTC Expo voor de hele grootschalige evenementen en beurzen, waar we graag mee samenwerken.

 

We doen aan ‘top’sport! Ons hotel is ook voor sporters en sportteams een A-locatie. De Elfstedenhal en het nieuwe Cambuurstadion zijn binnen handbereik!  Onze zalen kunnen gebruikt worden voor de organisatie, persconferenties, wedstrijdbesprekingen of gym. Ga voor het sportbuffet, wat in overleg met sportdiëtisten op maat samengesteld kan worden. Alle ingrediënten om een topprestatie te leveren!

 

Kortom, wij regelen jouw businessevent van A tot Z.

Dé grootste evenementen- en congreslocatie van Friesland: een A-locatie voor jouw (business)event!