Evenementen

Elk evenement is maatwerk

Herinneringen worden bij ons geboren.

Geen enkel evenement is hetzelfde en dat begrijpen we. Met tal van ruimte en mogelijkheden weten onze professionals van elke wens een succes te maken, en dat is nou net het ingrediënt voor een prachtige herinnering. Samen met de organisatie bespreken we de wensen, met de ruime ervaring en de persoonlijke betrokkenheid sluiten we graag aan door mee te denken in de basis, maar ook de details is iets waar we graag de mouwen voor opstropen.

Inspiratie brengt creativiteit...

Gala diner

Geweldige ambiance, prachtige opgedekte tafels, live entertainment en een gekoeld aperitief. Dat klikt als een goed gestemd gala diner. Met een prachtig en warm ontvangst, kunnen de gasten welkom geheten worden. Wanneer iedereen aan tafel heeft plaats genomen start de chef met zijn team om voor een onvergetelijke smaakbeleving te zorgen. En de live entertainment mag natuurlijk niet ontbreken voor een prachtige herinnering!

Babyshower

Grote avonturen starten klein! Is je vriendin of zus in verwachting en heb jij de taak gekregen om haar met dierbaren te verrassen? Één idee met opdracht begint vaak klein maar kan uitpakken tot een onvergetelijke herinnering, dankzij jou! Laat jullie in de watten leggen door het gastvrije en enthousiaste team van Restaurant élevé en geniet samen van een gezellige middag. Mogen wij meedenken? Neem dan gerust contact met ons op.

Trouwen

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Het belooft één van de mooiste dagen in jullie leven te worden. Er zijn zoveel dingen waaraan jullie moeten denken, maar laat ons één zorg overnemen; de organisatie van jullie huwelijk én feest. Met genoeg ruimte om voor 10 tot wel 1000 gasten jullie feest te organiseren bieden we bij uitstek dé perfecte locatie. Laat jullie trouwen in het hoogste restaurant van Friesland, letterlijk! Met prachtig panoramisch uitzicht over Leeuwarden en genoeg ruimte voor jullie gasten brengt Restaurant élevé jullie moment, letterlijk in de wolken.

Showlocatie

Op 4000 vierkante meter valt een hoop te presenteren, denk bijvoorbeeld aan de onthulling van een nieuw merk auto, een boekpresentatie van een grote uitgever of een beurs voor de nieuwste baby must-haves. De ruimtes samen leent zich aan ontelbaar veel ideeën. We adviseren vaak de Plaza als locatie want deze is ruim,  licht en uitstekend te personaliseren. Onze ervaren professionals weten precies hoe ze deze momenten moeten aanpakken en denken graag mee, neem daarom ook gerust vrijblijvend contact met ons op.

  • Sfeervolle omgeving

    Onze locatie is sfeervol ingericht, maar vergeet niet dat we het natuurlijk altijd kunnen personaliseren.

  • Organiseren zit in ons bloed

    Met onze ervaring en professionals zorgen we dat aan alles is gedacht. We kennen de locatie tot in de puntjes en weten waarmee we de gasten kunnen verrassen.

  • Gratis parkeermogelijkheid

    Elke bezoeker kan bij ons parkeren, deze faciliteit is zelfs gratis!

Is er een voorkeur?

Gevoel krijgen van onze locatie?
We verzorgen graag een fysieke rondleiding zodat je een gevoel kunt krijgen bij de ruimte en ideeën kunt opdoen.

Het hart van de locatie

In onze zalen worden niet alleen zakelijke bijeenkomsten georganiseerd. In de zalen New York wordt jaarlijks wel een aantal keer een gala diner georganiseerd. Ook een VR-bril event kan perfect in meerdere zalen plaats vinden. En omdat we de belofte ‘Alles onder één dak’ kunnen geven kun je ook denken aan een meerdaags evenement.

Skybar

Ervaar de stijlvolle en exclusieve sfeer van Skybar Leeuwarden. Geniet van overheerlijke en verrassende dranken samen met culinaire bites. Het prachtige panorama maakt je bezoek samen met vrienden, collega’s of groep écht af! Onze vakkundige collega’s adviseren je graag of verschillende wijnen of cocktails. Binnenkort iets te vieren? De Skybar leent zich bij uitstek voor elk te vieren moment.

Café Zero

De geur van vers gebakken croissants en het geluid van het malen van vers gebrande koffiebonen, welkom in Café Zero! Dagelijks wordt dit restaurant gebruikt voor het serveren van het ontbijt. Maar Café Zero wordt ook in de late uren gebruikt voor bijvoorbeeld een pubquiz, maar ook een lunch voor grote gezelschappen wordt stijlvol geserveerd op het buffet van Café Zero.

Restaurant élevé

Een boekpresentatie, persconferentie òf zelfs een huwelijk vergeet je nooit meer als je ondertussen van het ongekende uitzicht over Leeuwarden kunt genieten. Restaurant élevé is het allerhoogste restaurant van Friesland, letterlijk. Het restaurant bevindt zich namelijk op de 11e verdieping van het hotel. Gerechten met regionale en nationale invloeden vliegen hier dan ook voorbij. Elke dag wordt er door onze keukencrew gewerkt met dagverse ingrediënten, die vaak lokaal zijn verkregen.

Ladies Circle Nederland

”Als je vanuit WestCord wordt begeleid door professionals die met zoveel passie hun werk doen, dat het lijkt alsof ze hun eigen evenement organiseren – dan loop je als klant het hele weekend met een geweldige smile op je gezicht! De energie, inspiratie, commitment en oplossingsgerichtheid druipt er letterlijk van af.” – Carolien van Dijk

Meer weten? Neem contact met ons op.

Contact Leeuwarden

  • Je gegevens worden maximaal 30 dagen bewaard en worden alleen gebruikt om contact met je op te kunnen nemen.

Privacyverklaring

Met dank aan de volgende fotografen:
Simon van der Woude – Knokken met je Hart