Een chique zaal met een luxueus en bijzonder ontwerp

Ambassador Lounge

Ambassador Lounge

Organiseer een informele feestelijke bijeenkomst in de nachtclub van het ss Rotterdam.

De chique en sfeervolle Ambassador Lounge, gelegen op het Upper Promenade Deck, is een ‘club’ met klasse. Deze zaal is 250 vierkante meter met een maximale capaciteit van 150 personen. De Ambassador Lounge is een ruimte die zijn sfeer van luxe en intimiteit ontleent aan de verscheidenheid aan materialen die gebruikt is om deze ruimte te sieren.

De Ambassador Lounge kent een vaste opstelling voor 100 personen en is met name geschikt voor (informele) feestelijke bijeenkomsten zoals een feest, diner of receptie. Onze professionele audiovisuele afdeling aan boord draagt zorg voor het plaatsen van extra AV apparatuur welke afgestemd is op deze unieke ruimte. Via onze AV partner kan aan de hand van uw wensen een offerte op maat opgevraagd worden

Kunst & Historie

De Ambassador Lounge is ontworpen door architect J.A. van Tienhoven en was vroeger de nachtclub aan boord. Hij heeft een luxueuze en functionele zaal ontworpen waarin de passagiers zich prettig voelen. Het hart van de zaal is de ronde dansvloer met een ingelegd stermotief bestaande uit verschillende houtsoorten. Aan de rand van de dansvloer bevindt zich een mooie bar die van twee kanten bereikbaar is. De panelen ‘Water en lucht’ van Huub Hierck sieren de muur rondom de dansvloer.

Hotel naam
ss Rotterdam
Zaal naam
Ambassador Lounge
Geschikt voor
Bruiloft, Diner, Evenement, Feest
Capaciteit
Tot 150 personen
Afmetingen
Oppervlakte: 250m2
Hoogte: 2.40m
Breedte: 17.70m
Lengte: 18.10m
Mogelijke opstellingen
  30
  50
  150
Kenmerken
Daglicht
Eigen Bar
Geluidsinstallatie
Gratis wifi
Klimaatbehandeling
Rolstoeltoegankelijkheid
Zonwering

The start of new memories

Ontdek de sfeer