Middenin de natuur vergaderen op een prachtig Waddeneiland

Bakboord

Bakboord

Laat u inspireren door de mooie omgeving. Voor nieuwe inzichten is een bijeenkomst middenin de natuur op het Waddeneiland Terschelling een ideale locatie.

Het viersterren Hotel Schylge ligt direct in de haven. Een mooie locatie met uitzicht op de Waddenzee. De vergaderzaal Bakboord heeft een maximale capaciteit van 54 personen en er is gratis wireless internet en daglicht.

In restaurant ‘Op West’ in Hotel Schylge kunt u na een productieve dag heerlijk dineren samen met het gezelschap. Dit restaurant staat goed aangeschreven op het eiland. Ook het dorp ligt op 5 minuten fietsafstand.

Island Events by WestCord Hotels

Island Events is het evenementenbureau van WestCord Hotels. Met lokale kennis organiseert Island Events vergaderprogramma’s op maat. Van a tot z wordt alles op basis van uw wensen georganiseerd. Er zijn ook een tal van mogelijkheden voor een combinatie met strandactiviteiten. Bekijk de mogelijkheden op de website van Island Events.

Vanaf Amsterdam is het iets meer dan een uur rijden naar Harlingen, vanwaar het avontuur op de veerboot al begint. Een unieke belevenis!

Hotel naam
WestCord Hotel Schylge
Zaal naam
Bakboord
Capaciteit
Tot 60 personen
Afmetingen
Oppervlakte: 60m2
Mogelijke opstellingen
  54
  16
  20
  25
  75
Kenmerken
Airco
Daglicht
Gratis wifi
Parkeermogelijkheid

Hotel Schylge