Hulp nodig?

Combi zaal Boeg & Midscheeps & Stuurboord & Bakboord

Een bijeenkomst midden in de natuur zorgt voor nog meer inzichten en inspiratie! Zodra u met de veerboot over zee vaart naar het Waddeneiland Terschelling bent u compleet weg uit de dagelijkse omgeving.

Wanneer u aankomt op het Waddeneiland Terschelling waant u zich direct in een andere wereld. Het viersterren Hotel Schylge ligt aan de Waddenzee in de haven. Een mooie locatie voor een bijeenkomst. Op zo’n 5 minuten fietsafstand van het dorp West-Terschelling, op fietsafstand van het strand en met een prachtig uitzicht. De combinatie van de vergaderzalen Boeg, Midscheeps, Stuurboord en Bakboord biedt een maximale capaciteit van 150 personen in theaterstijl en er is gratis wireless internet en daglicht. Het hotel biedt restaurant ‘Op West’, welke goed staat aangeschreven op het eiland.

Island Events by WestCord Hotels

Island Events is het evenementenbureau van WestCord Hotels. Met lokale kennis organiseert Island Events vergaderprogramma’s op maat. Van a tot z wordt alles op basis van uw wensen georganiseerd. Uw verblijf kan ook worden gecombineerd met strandactiviteiten bijvoorbeeld. Bekijk de mogelijkheden op de website van Island Events.

Vanaf Amsterdam is het iets meer dan een uur rijden naar Harlingen, vanwaar het avontuur op de veerboot al begint!

Hotel:

Hotel Schylge


Zaal naam:

Combi zaal Boeg & Midscheeps & Stuurboord & Bakboord


Zaal afmetingen:

Oppervlakte: 250m2


Zaal capaciteit:

Tot 150 personen


Mogelijke opstellingen:

  • TheaterOpstelling - WestCord Hotels
  • SchoolOpstelling - WestCord Hotels
  • BanquetOpstelling - WestCord Hotels

Zaal kenmerken:

  • Airco
  • Daglicht
  • Gratis wifi
  • Parkeermogelijkheid
Sluiten
WestCord Hotels logo small

De beste prijs wordt nu voor je opgehaald…