Een bijeenkomst in de mooie natuur van het Waddeneiland Terschelling

Combi zaal Boeg & Midscheeps & Stuurboord & Bakboord

Combi zaal Boeg & Midscheeps & Stuurboord & Bakboord

Een bijeenkomst midden in de natuur zorgt voor nog meer inzichten en inspiratie! Zodra u met de veerboot over zee vaart naar het Waddeneiland Terschelling bent u compleet weg uit de dagelijkse omgeving.

Wanneer u aankomt op het Waddeneiland Terschelling waant u zich direct in een andere wereld. Het viersterren Hotel Schylge ligt aan de Waddenzee in de haven. Een mooie locatie voor een bijeenkomst. Op zo’n 5 minuten fietsafstand van het dorp West-Terschelling, op fietsafstand van het strand en met een prachtig uitzicht. De combinatie van de vergaderzalen Boeg, Midscheeps, Stuurboord en Bakboord biedt een maximale capaciteit van 150 personen in theaterstijl en er is gratis wireless internet en daglicht. Het hotel biedt restaurant ‘Op West’, welke goed staat aangeschreven op het eiland.

Island Events by WestCord Hotels

Island Events is het evenementenbureau van WestCord Hotels. Met lokale kennis organiseert Island Events vergaderprogramma’s op maat. Van a tot z wordt alles op basis van uw wensen georganiseerd. Uw verblijf kan ook worden gecombineerd met strandactiviteiten bijvoorbeeld. Bekijk de mogelijkheden op de website van Island Events.

Vanaf Amsterdam is het iets meer dan een uur rijden naar Harlingen, vanwaar het avontuur op de veerboot al begint!

Hotel naam
WestCord Hotel Schylge
Zaal naam
Combi zaal Boeg & Midscheeps & Stuurboord & Bakboord
Capaciteit
Tot 150 personen
Afmetingen
Oppervlakte: 250m2
Mogelijke opstellingen
  150
  60
  250
Kenmerken
Airco
Daglicht
Gratis wifi
Parkeermogelijkheid