Een unieke locatie voor een feestelijk evenement!

Grand Ballroom

Grand Ballroom

De Grand Ballroom is de ideale locatie voor grote evenementen in een authentieke sfeer in een unieke omgeving.

De Grand Ballroom was altijd al dé ruimte voor feestelijke bijeenkomsten voor passagiers van de eerste klasse, maar vandaag de dag zijn congressen, presentaties en bruiloften hier ook zeer goed mogelijk. De beneden- en bovenverdieping beschikken beiden over een fraai buitenterras waar bij goed weer buiten ook een gezellige borrel of culinair diner georganiseerd kan worden.

De grote raampartij geeft een prachtig uitzicht op de skyline van de stad en de Rotterdamse haven. Blikvanger in deze zaal is de immense exotische muurschildering welke het leven in en rond de Egeïsche Zee voorstelt. Ook de van brons en metaal vervaardigde balkon- en trapbalustrade die leidt naar het balkon van de zaal is een echte eyecatcher.

Online brochure

Enthousiast geworden van deze schitterende zaal en wilt u meer te weten komen over alle mogelijkheden? Bekijk dan binnenkort onze online brochure.

Contact

Onze accountmanagers van de afdeling Meetings & Events zijn voor meer informatie bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)10 – 206 65 33, per e-mail via info@ssrotterdam-events.nl of door het contactformulier in te vullen.

Hotel naam
ss Rotterdam
Zaal naam
Grand Ballroom
Geschikt voor
Bruiloft, Congres, Diner, Evenement, Feest
Capaciteit
Tot 450 personen
Afmetingen
Oppervlakte: 428m2
Hoogte: 5m
Breedte: 16.20m
Lengte: 19.80m
Mogelijke opstellingen
  420
  166
  160
  40
  32
  60
  90
Kenmerken
Achtergrondmuziek
Buitenruimte
Daglicht
Gratis wifi
Luchtbehandeling
Rolstoeltoegankelijkheid
Vaste geluidsinstallatie

The start of new memories

Ontdek de sfeer