Een unieke locatie voor een feestelijk evenement!

Grand Ballroom

Grand Ballroom

De Grand Ballroom is de ideale locatie voor grote evenementen met een authentieke sfeer in een unieke omgeving.

De authentieke Grand Ballroom is altijd al dé ruimte geweest voor grote feesten en bijeenkomsten, maar ook presentaties zijn hier zeer goed mogelijk. De grote ramen geven een prachtig uitzicht op de skyline van de stad en de Rotterdamse haven. Opvallend is de immense muurschildering welke het leven in en rond de Aegeïsche Zee voorstelt. Zowel beneden als op het grote balkon bevindt zich een buitenterras. Bij goed weer kan er buiten een borrel georganiseerd worden of buiten worden gedineerd.

De Grand Ballroom biedt gratis wifi, daglicht en luchtbehandeling en is geschikt voor maximaal 420 personen. Daarnaast is de zaal voorzien van een projectiesysteem, vier TFT schermen en een geluidsinstallatie. Hierop kan een mobiel geluidssysteem aangesloten worden voor professionelere uitversterking. De aanwezige opstelling kan gedeeltelijk gewijzigd worden.

Sluit uw bijeenkomst af met een diner in de luxe Club Room of het Lido Restaurant met het aangrenzende Lido Terras. Of geniet van heerlijke cocktails in de Captain’s Lounge of Ocean Bar. Het ss Rotterdam biedt ook complete vergaderarrangementen, neem hiervoor contact met ons op.

 

Hotel naam
ss Rotterdam
Zaal naam
Grand Ballroom
Geschikt voor
Bruiloft, Congres, Diner, Evenement, Feest
Capaciteit
Tot 500 personen
Afmetingen
Oppervlakte: 428m2
Hoogte: 5m
Mogelijke opstellingen
  170
  160
  40
  32
  60

The start of new memories

Ontdek de sfeer