Oranje zaal (boardroom)

Delft en het Huis Oranje-Nassau hebben een lange geschiedenis met elkaar. Een verhaal wat ons terugvoert naar de tijd van Willem van Oranje. In 1572 betrekt Willem van Oranje het Delftse Sint-Agathaklooster, dat later wordt omgedoopt tot Prinsenhof. Veel van deze geschiedenis is nog zichtbaar en is terug te vinden in de stad. Laat je inspireren door het verhaal van Delft!

De Oranje zaal bevindt zich op de tweede verdieping van Hotel Arsenaal. Deze zaal is in een vaste opstelling te reserveren. De opstelling die wij hanteren is Boardroom. Er is geen mogelijkheid tot andere opstellingen. De Oranje zaal beschikt over één grote tafel in het midden van de zaal. Deze grote tafel kent een beschikbaarheid voor meerdere personen. Standaard kunnen er 12 personen zitten aan de grote tafel. De tafel is uit te breiden tot 16 personen. Alles onder de 12 personen is uiteraard ook mogelijk. De prijs hiervoor maken we graag op maat. Hotel Arsenaal werkt voor de Oranje zaal niet met arrangementsprijzen. Alle prijsaanvragen maken we op maat!

De Oranje zaal is te reserveren vanaf €460.

AV:

Groot tv scherm met geluidsinstallatie waar je gemakkelijk je eigen laptop met een hdmi aansluiting op aansluit. Daarnaast beschikt de zaal ook over bluetooth. Geschikt voor: vergadering, training, brainstorm, presentatie, private dining

Hotel naam
Hotel Arsenaal Delft
Zaal naam
Oranje zaal (boardroom)
Geschikt voor
Diner, Vergadering
Capaciteit
Tot 20 personen
Afmetingen
Oppervlakte: 81m2
Hoogte: 2.53m
Breedte: 5.30m
Lengte: 15.3m
Mogelijke opstellingen
  16
Kenmerken
Gratis wifi
Klimaatbehandeling
Parkeermogelijkheid
Rolstoeltoegankelijkheid
Vaste beamer

Proef de sfeer