Een pareltje van een zaal met een oase aan ornamenten en kunst

La Fontaine Room

La Fontaine Room

Organiseer een ontvangst, congres, diner of feest onder een sterrenhemel op het ss Rotterdam.

De La Fontaine Room is één van de voormalig dinerzalen en was vroeger bedoeld voor passagiers van de tweede klasse. Of het gaat om een ontvangst, congres of diner, in de La Fontaine Room is vandaag de dag alles mogelijk. De La Fontaine Room beschikt over zeven subzalen die als breakout rooms kunnen fungeren en daardoor zeer gemakkelijk is te combineren met de Odyssee Room voor bijvoorbeeld een congres. Met de vaste dansvloer is deze zaal zeer geschikt voor alle feestelijke bijeenkomsten.

In de La Fontaine Room zijn de fabels van de Franse dichter en schrijver Jean de La Fontaine terug te vinden in het keramiekreliëf op de wand en brengt de dinerruimte tot leven. Door de tientallen lampen in de vorm van aangelichte keramische sterren, bollen en ruiten valt deze zaal erg op. Doordat deze bijzonder vormgegeven La Fontaine Room vrij in te richten is, is deze praktisch voor ieder evenement geschikt.

Online brochure

Enthousiast geworden van deze schitterende zaal en wilt u meer te weten komen over alle mogelijkheden? Bekijk dan binnenkort onze online brochure.

Contact

Onze accountmanagers van de afdeling Meetings & Events zijn voor meer informatie bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)10 – 206 65 33, per e-mail via info@ssrotterdam-events.nl of door het contactformulier in te vullen.

Hotel naam
ss Rotterdam
Zaal naam
La Fontaine Room
Geschikt voor
Bruiloft, Congres, Diner, Evenement, Feest
Capaciteit
Tot 450 personen
Afmetingen
Oppervlakte: 410m2
Hoogte: 3.80m
Breedte: 16.55m
Lengte: 22.95m
Mogelijke opstellingen
  400
  300
  350
  60
  54
  176
  144
Kenmerken
Achtergrondmuziek
Gratis wifi
Luchtbehandeling
Rolstoeltoegankelijkheid

The start of new memories

Ontdek de sfeer