Een sfeervolle ruimte voor elk groot evenement

La Fontaine Room

La Fontaine Room

Organiseer een ontvangst, congres, diner of feest onder een sterrenhemel op het ss Rotterdam.

De La Fontaine Room en de Odyssee Room zijn twee pareltjes van zalen met een oase aan ornamenten en kunst. De sfeervolle La Fontaine Room, gelegen op het B-Deck, is een prachtige zaal van 410 vierkante meter met een maximale capaciteit van 400 personen. De La Fontaine Room beschikt over zeven subzalen die als breakout rooms kunnen fungeren en daardoor zeer gemakkelijk is te combineren voor bijvoorbeeld een congres. Doordat deze bijzonder vormgegeven La Fontaine Room vrij in te richten is, is deze praktisch voor ieder evenement geschikt.

Of het nu gaat om een ontvangst, congres of diner, in de La Fontaine Room is alles mogelijk. In de zaal zit zelfs een vaste dansvloer waardoor deze voor feestelijke bijeenkomsten ook zeer geschikt is! De opstelling is volledig door u in te vullen. Onze professionele audiovisuele afdeling aan boord draagt zorg voor het plaatsen van extra AV apparatuur welke afgestemd is op deze unieke ruimte.

Kunst & Historie

In de La Fontaine Room zijn de fabels van Jean de La Fontaine terug te vinden in het keramiekreliëf op de wand. Dit kunstwerk is ontworpen door Nico Nagler en brengt de dinerruimte tot leven. Door dit reliëf op de wand en de tientallen lampen in de vorm van aangelichte keramische sterren, bollen en ruiten valt de zaal erg op. De La Fontaine Room is één van de voormalige dinerzalen en was vroeger bedoeld voor de tweede klasse.

Hotel naam
ss Rotterdam
Zaal naam
La Fontaine Room
Geschikt voor
Bruiloft, Congres, Diner, Evenement, Feest
Capaciteit
Tot 450 personen
Afmetingen
Oppervlakte: 410m2
Hoogte: 3.80m
Breedte: 16.55m
Lengte: 22.95m
Mogelijke opstellingen
  300
  350
  60
  54
  176
  400
  144
Kenmerken
Airco
Gratis wifi
Rolstoeltoegankelijkheid

The start of new memories

Ontdek de sfeer