Een sfeervolle ruimte voor elk groot evenement

Odyssee Room

Odyssee Room

Organiseer een ontvangst, congres, diner of feest onder een sterrenhemel op het ss Rotterdam.

De Odyssee Room en de La Fontaine Room zijn twee pareltjes van zalen met een oase aan ornamenten en kunst. De sfeervolle Odyssee Room, gelegen op het B-Deck, is een prachtige zaal van 400 vierkante meter met een maximale capaciteit van 400 personen. Doordat deze bijzonder vormgegeven Odyssee Room vrij in te richten is, is deze praktisch voor ieder evenement geschikt.

Of het nu gaat om een ontvangst, congres of diner, in de Odyssee Room is alles mogelijk. De opstelling is volledig door u in te vullen. Onze professionele audiovisuele afdeling aan boord draagt zorg voor het plaatsen van extra AV apparatuur welke afgestemd is op deze unieke ruimte.

Kunst & Historie

De Odyssee Room dankt haar naam en faam aan het verhaal van Homerus dat terug is te vinden in het keramiekreliëf op de wand en wordt onderbroken door smalle keramische kolommen en spiegels welke zorgen voor dieptewerking en reflectie. Dit kunstwerk is ontworpen door Nico Nagler en brengt de dinerruimte tot leven. Door dit reliëf op de wand en de tientallen lampen in de vorm van aangelichte keramische sterren, bollen en ruiten valt de zaal erg op. De Odyssee Room is één van de voormalige dinerzalen en was vroeger bedoeld voor de eerste klasse.

Hotel naam
ss Rotterdam
Zaal naam
Odyssee Room
Geschikt voor
Bruiloft, Congres, Diner, Evenement, Feest
Capaciteit
Tot 450 personen
Afmetingen
Oppervlakte: 400m2
Hoogte: 3.8m
Breedte: 13.20m
Lengte: 30.60m
Mogelijke opstellingen
  350
  76
  100
  48
  300
  400
  120
Kenmerken
Airco
Gratis wifi
Rolstoeltoegankelijkheid

The start of new memories

Ontdek de sfeer