Een sfeervolle ruimte voor elk groot evenement

Odyssee Room

Odyssee Room

Organiseer een ontvangst, congres, diner of feest onder een sterrenhemel op het ss Rotterdam.

De Odyssee Room is één van de voormalig dinerzalen en was vroeger bedoeld voor passagiers van de eerste klasse. Of het gaat om een ontvangst, congres of exclusief diner, in de Odyssee Room is vandaag de dag alles mogelijk. De Odyssee Room is gemakkelijk te combineren met de La Fontaine Room omdat ze zijn gelegen op hetzelfde dek.

De Odyssee Room dankt haar naam en faam aan het verhaal van Homerus dat terug is te vinden in het keramiekreliëf welke de wanden van de dinerruimte sieren en tot leven laten komen. Het reliëf wordt onderbroken door smalle keramische kolommen en spiegels welke zorgen voor dieptewerking en reflectie. Bekroond met tientallen lampen in de vorm van aangelichte keramische sterren, bollen en ruiten vormt het plafond een ware blikvanger in deze zaal. Doordat deze bijzonder vormgegeven Odyssee Room vrij in te richten is, is deze praktisch voor ieder evenement geschikt.

Online brochure

Enthousiast geworden van deze schitterende zaal en wilt u meer te weten komen over alle mogelijkheden? Bekijk dan binnenkort onze online brochure.

Contact

Onze accountmanagers van de afdeling Meetings & Events zijn voor meer informatie bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)10 – 206 65 33, per e-mail via info@ssrotterdam-events.nl of door het contactformulier in te vullen.

Hotel naam
ss Rotterdam
Zaal naam
Odyssee Room
Geschikt voor
Bruiloft, Congres, Diner, Evenement, Feest
Capaciteit
Tot 450 personen
Afmetingen
Oppervlakte: 400m2
Hoogte: 3.8m
Breedte: 13.20m
Lengte: 30.60m
Mogelijke opstellingen
  400
  300
  350
  76
  48
  100
  120
Kenmerken
Achtergrondmuziek
Gratis wifi
Luchtbehandeling
Rolstoeltoegankelijkheid

The start of new memories

Ontdek de sfeer