Een gezellige ruimte voor zakelijke bijeenkomsten en feesten

Queen's Lounge

Queen's Lounge

Organiseer een zakelijke bijeenkomst of spetterend feest in één van de gezelligste ruimtes op het ss Rotterdam.

Even majestueus als haar naam. Vanuit de ruime Queen’s Lounge, gelegen op het Promenade Deck, heeft u aan beide kanten prachtig uitzicht over de stad en de haven. De Queen’s Lounge straalt warmte en gezelligheid uit en is de koningin onder de zalen om nieuwe herinneringen op te bouwen. De Queen’s Lounge is een prachtige zaal van 600 vierkante meter met een maximale capaciteit van 450 personen. Dit is ook één van de redenen dat het één van de meest bezochte zalen vroeger was én nu nog steeds is.

Doordat deze bijzonder vormgegeven Queen’s Lounge vrij in te richten is, is deze praktisch voor ieder evenement geschikt. De Queen’s Lounge is in haar vaste opstelling geschikt voor 180 personen en wordt veelal in combinatie met het Theatre gebruikt als ontvangstruimte tijdens congressen. De informele authentieke “lounge inrichting” van de Queen’s Lounge maakt deze ruimte ook uitermate geschikt voor meer feestelijke bijeenkomsten. De Queen’s Lounge is voorzien van een dansvloer en een kleine verhoging die kan dienen als podium. Onze professionele audiovisuele afdeling aan boord draagt zorg voor het plaatsen van extra AV apparatuur welke afgestemd is op deze unieke ruimte. Via onze AV partner kan aan de hand van uw wensen een offerte op maat opgevraagd worden.

Kunst & Historie

In de zaal bevindt zich een dansvloer, uitgevoerd in stroken van exotische houtsoorten. De balustrades zijn ontworpen door beeldhouwer Bram Roth en het wollen wandtapijt van Mutters-Roth. De asymmetrische opzet van de inrichting en de verhoging zorgen ervoor dat alle accenten in de zaal de aandacht krijgen die ze verdienen, waarbij de dansvloer het hoogtepunt vormt. Vroeger luisterde de naam Queen’s Lounge naar de naam Lounge.

 

Hotel naam
ss Rotterdam
Zaal naam
Queen's Lounge
Geschikt voor
Bruiloft, Congres, Diner, Evenement, Feest
Capaciteit
Tot 450 personen
Afmetingen
Oppervlakte: 600m2
Hoogte: 2.30m
Breedte: 23.55m
Lengte: 27.35m
Mogelijke opstellingen
  150
  44
  72
  34
  240
  450
  72
  138
Kenmerken
Daglicht
Eigen Bar
Eigen Sanitair
Gratis wifi
Klimaatbehandeling
Rolstoeltoegankelijkheid
Zonwering

The start of new memories

Ontdek de sfeer