Een bijzondere locatie met een uniek uitzicht op de Maas

Smoking Room

Smoking Room

De Smoking Room is een bijzonder ontworpen zaal met een vrij uitzicht op de Maas en het Upper Promenade Deck.

De Smoking Room was vroeger de rookzaal voor passagiers van de eerste klasse, maar vandaag de dag zijn diners, borrel en presentaties hier ook zeer goed mogelijk. De Smoking Room kan ook ideaal in combinatie met de Grand Ballroom worden ingezet tijdens een feestavond.

De grote ramen aan weerszijden van deze zaal zorgen voor een vrij uitzicht op de Maas en het Upper Promenade Deck. Om hier optimaal van te kunnen genieten, zijn er aan de zijkanten van de zaal banken zo ontworpen dat de rugleuningen omgedraaid kunnen worden. Zo kan er zowel naar buiten als de zaal in worden gekeken. Het dynamische kleurenspel van het tapijt en de meubels geven de zaal een levendig effect dat ook nog eens wordt versterkt door de uitvoering van het plafond.

Online brochure

Enthousiast geworden van deze schitterende zaal en wilt u meer te weten komen over alle mogelijkheden? Bekijk dan binnenkort onze online brochure.

Contact

Onze accountmanagers van de afdeling Meetings & Events zijn voor meer informatie bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)10 – 206 65 33, per e-mail via info@ssrotterdam-events.nl of door het contactformulier in te vullen.

Hotel naam
ss Rotterdam
Zaal naam
Smoking Room
Geschikt voor
Bruiloft, Congres, Diner, Evenement, Feest
Capaciteit
Tot 150 personen
Afmetingen
Oppervlakte: 288m2
Hoogte: 2.3m
Breedte: 14.85m
Lengte: 19m
Mogelijke opstellingen
  150
  100
  65
  28
  18
  16
Kenmerken
Daglicht
Gratis wifi
Luchtbehandeling
Rolstoeltoegankelijkheid

The start of new memories

Ontdek de sfeer