Een multifunctionele zaal waar de groten der aarden schitterden

Theatre

Theatre

Een multifunctionele zaal met een authentieke sfeer op het ss Rotterdam.

Het Theatre, gelegen op het Promenade Deck, is een prachtige zaal die met haar 336 vierkante meter perfect geschikt is voor maximaal 432 personen (inclusief balkon). De uitzonderlijke hoogte van 8 meter, het grote podium van circa 8 x 5,5 meter, het prachtig verstelbare toneelgordijn en de flexibele inrichting maken het Theatre tot een multifunctionele zaal die met name is geschikt voor concerten, dinnershows, congressen, presentaties en andere evenementen.

Op de theatervloer kan iedere gewenste zaalopstelling gerealiseerd worden. Daarnaast is de zaal uitgerust met moderne geluid-, licht- en AV-apparatuur. Onze professionele audiovisuele afdeling aan boord draagt zorg voor het plaatsen van extra AV apparatuur welke afgestemd is op deze unieke ruimte. Via onze AV partner kan aan de hand van uw wensen een offerte op maat opgevraagd worden.

Kunst & Historie

Destijds werden in het Theatre shows opgevoerd, films vertoond, voorstellingen en concerten gegeven of modeshows gelopen. Frank Sinatra, Duke Ellington en andere groten der aarden schitterden hier op de planken. De entree van het Theatre is opgesierd met het kunstwerk “Leven” van Dick Elffers en het balkon van het Theatre heeft wel de oorspronkelijke stoelopstelling behouden.

Hotel naam
ss Rotterdam
Zaal naam
Theatre
Geschikt voor
Congres, Diner, Evenement, Feest
Capaciteit
Tot 450 personen
Afmetingen
Oppervlakte: 336m2
Hoogte: 5m
Breedte: 14.35m
Lengte: 18.70m
Mogelijke opstellingen
  208
  432
  60
  40
  132
  180
  300
Kenmerken
Geluidsinstallatie
Gratis wifi
Klimaatbehandeling
LCD scherm
Projectiewand
Rolstoeltoegankelijkheid
Vaste beamer

The start of new memories

Ontdek de sfeer