Meetings & events

Branche oplossingen

Uw meeting bij WestCord Hotels

Professionele oplossingen voor alle branches en sectoren

Maak elk evenement tot een succes op unieke en iconische locaties in Nederland. WestCord Hotels beschikt over 16 hotels verspreid door Nederland waar wij zeker van zijn dat u er een onvergetelijke ervaring zult hebben. Ons professioneel getrainde team is er om te luisteren naar uw individuele wensen en uw evenement foutloos te plannen en uit te voeren. Wij organiseren evenementen voor specifieke branches zoals de gezondheidszorg en sport- en cultuursector. Wilt u een locatie met eigen ogen bewonderen? U bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

westcord-hotel-delft-meeting-room-amsterdam

Gezondheidszorg

Als u een interne of externe meeting wilt organiseren bent u bij WestCord Hotel Delft aan het juiste adres. Wij weten dat het organiseren van een vergadering of evenement uitdagend is vanwege de ethische en wettelijke vereisten die betrekking hebben op de gezondheidszorg. Ook zijn wij ons bewust van de regelgevende codes van deze specifieke markt. Daarom kunt u er zeker van zijn dat wij op uw evenement uitvoeren op een professionele en gepaste manier!

WestCord Hotel Delft is centraal gelegen om zorgbijeenkomsten te organiseren tot 250 personen. Denk bijvoorbeeld aan: onderzoeksbijeenkomsten, congressen, motivatieprogramma’s, verkoopconferenties en -bijeenkomsten en trainingscursussen.

Bekijk WestCord Hotel Delft
westcord-hotels-ss-rotterdam-automotive-volvo

Automotive

Het vinden van de juiste locatie is een van de belangrijkste elementen die bijdragen aan het succes van een evenement, zeker als het aankomt op productlanceringen. WestCord Hotels biedt een selectie van iconische locaties om bijvoorbeeld de nieuwste auto te lanceren en te presenteren! Wat dacht u van een productlancering op het dek van het ss Rotterdam of presentatie van een duurzaam automerk in Hotel Jakarta Amsterdam? Het WTC Hotel Leeuwarden biedt zelfs de ruimte voor een tentoonstelling. Bij WestCord Hotels kunt u erop vertrouwen dat uw evenement op een professionele manier wordt verzorgd.

Bekijk de geschikte hotels

Cultuur en sport

Op zoek naar een locatie om een sportteam onder te brengen? Hierbij zijn fysio- en behandelruimtes, wasserette voor sporttenues en een aangepast sportief dieet veelal noodzakelijk. Onze hotels kunnen zelfs ontspanningsruimtes en persconferenties faciliteren. Wij hebben een bewezen staat van dienst in het werken met topsportteams en organisaties om aan hun behoeften te voldoen en groepsreizen te vergemakkelijken. Zo heeft Hotel New York de nationale volleybalteams van zowel de mannen als de vrouwen gehost tijdens het EK en het WK-kwalificatietoernooi.

Bekijk hotels
westcord-hotels-zakelijk-vergaderen-onderwijs

Onderwijs en training

U wilt een training, cursus of educatie sessie organiseren? Bij WestCord Hotels voldoen de locaties aan de ideale leeromgeving die uw deelnemers en trainers uitdagen! Ervaar inspirerende trainingsruimten met flexibele indelingen, zeeën van ruimte voor activiteiten en gebruik maken de moderne audiovisuele technologie. Dankzij onze uitgebreide ervaring met het ondersteunen van klanten om succesvolle trainingen te leveren, zult u profiteren van professionele oplossingen die aan alle voorwaarden voldoen.

Bekijk hotels

Financiële dienstverlening

Uw evenement vertegenwoordigt een belangrijke investering waarbij uw partners niet alleen een onvergetelijk event moeten ervaren, maar er ook een effectief rendement van de doelstellingen behaald moeten worden. Of het nu gaat om een adviesraad, algemene ledenvergadering, salesmeeting, trainingen of grotere conferentie, u kunt er zeker van zijn dat uw evenement in goede handen is als u kiest voor WestCord Hotels!

Bekijk verschillende zalen

Green Key vergaderen

U zoekt een inspirerende locatie voor een heisessie met uw team op de Waddeneilanden? Een duurzame vergaderlocatie in een stad met uw buitenlandse gasten? Of een congreslocatie met een duurzaam karakter en een comfortabele ontvangst? Alle WestCord Hotels zijn Green Key gecertificeerd! WestCord Hotels staat voor vergaderen zonder het milieu onnodig te belasten. Kwaliteit en duurzaamheid gaan hand in hand.

Contact

Vul het contactformulier om contact met ons op te nemen.

Nieuws en updates direct in uw inbox ontvangen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de zakelijke mogelijkheden bij WestCord Hotels.

Inschrijven nieuwsbrief