Hulp nodig?

Vergaderen in WestCord Hotel Delft

In WestCord Hotel Delft bevinden zich 9 zalen, geschikt voor vergaderingen, meetings, presentaties en conferenties.

Ideaal gelegen vergaderlocatie in Delft

WestCord Hotel Delft is een perfecte vergaderlocatie in Delft. Het hotel is direct gelegen aan de A13, tussen Den Haag en Rotterdam, en beschikt over een eigen parkeerplaats voor de deur waar uw auto gratis geparkeerd kan worden. Door de locatie is WestCord Hotel Delft zeer gemakkelijk bereikbaar met de auto en dat maakt dit hotel bij uitstek geschikt om een bijeenkomst te organiseren. Het hotel is geheel gestyled door het naastgelegen IKEA Concept Center: modern met hedendaags Scandinavisch design.

9 multifunctionele vergaderzalen

De 9 zalen in WestCord Hotel Delft zijn geschikt voor kleine en grote bijeenkomsten. Het metershoge Atrium, in het midden van het hotel, is daarnaast zeer geschikt voor zeer grote bijeenkomsten als een conferentie of receptie (tot maximaal 350 personen). De overige vergaderzalen in het hotel beschikken allen over airco, gratis wifi en daglicht. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om enkele zalen met elkaar te combineren en zo een ruimere zaal te creëren. Alle zalen kunnen in verschillende opstellingen klaargezet worden: theater, u-vorm, school, receptie of carré.

Diverse mogelijkheden en moderne faciliteiten

Het is mogelijk om audiovisuele middelen en materialen te huren, zoals een flipover, plasmascherm, geluidsinstallatie of microfoons. Indien nodig wordt er samengewerkt met partners die jarenlange ervaring hebben op het gebied van licht, geluid en beeld.

Vergaderarrangementen

In WestCord Hotel Delft bevindt zich ook Restaurant BLUE Dining waar de mogelijkheid bestaat om uw vergadering te completeren met een lunch, diner of borrel. Daarnaast zijn er verschillende vergaderarrangementen beschikbaar.

Bekijk de banqueting gids voor alle mogelijkheden of neem contact op met de Banqueting afdeling van WestCord Hotel Delft via telefoonnummer +31(0)15-8889010.

Bekijk banqueting gids  Zakelijk contactformulier

Sluiten
WestCord Hotels logo small

De beste prijs wordt nu voor je opgehaald…