Tips, tricks en inspiratie

Blogs

Neem een kijkje in onze hotels en lees hier de leukste verhalen over ons personeel, onze mooie stad Amsterdam en onze tips&tricks voor op vakantie!

8 Verborgen pareltjes in Amsterdam

Amsterdam zit boordevol verborgen pareltjes die vaak over het hoofd worden gezien. In deze blog nemen we je mee op een reis door de stad en delen we onze selectie van de top 8 verborgen pareltjes die Amsterdam zo uniek maken.

Lees verder

Doneer voor de Roparun en doe mee aan de pubquiz!

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs naar Rotterdam waarbij wij, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Je kunt ons ook steunen door mee te doen aan onze pubquiz!

Lees verder

Unieke musea in Amsterdam

Bezoek de meest unieke musea van Amsterdam! In deze blog lees je over verschillende unieke musea, van street art tot muzikale kunst.

Lees verder

De drie leukste fietsroutes in Amsterdam

Ervaar Amsterdam vanaf de fiets! Lees nu deze blog en ontdek de leukste plekjes in Amsterdam.

Lees verder

8 Zomer activiteiten in Amsterdam

Op zoek naar inspiratie voor activiteiten in Amsterdam in de zomer? Lees deze blog voor de leukste tips voor een gezellige stedentrip in de hoofdstad.

Lees verder

Aandacht voor duurzaamheid

Wij zijn toegewijd aan duurzaamheid en doen ons best om onze ecologische voetafdruk te verminderen, zodat jij je goed kunt voelen over je verblijf bij ons. Meer weten? Lees dan deze blog over duurzaamheid binnen City Centre Hotel, Art Hotel en Fashion Hotel!

Lees verder

Diversity Fashion Week

Heb je de perfect gestijlde mannequins in de lobby van het Fashion Hotel al gezien? Dit is te danken aan Diversity Fashion Week. Lees deze blog om meer te weten te komen over deze organisatie!

Lees verder

8 dingen om te doen in Amsterdam in de winter

Lees deze blog als je op zoek bent naar inspiratie voor dingen te doen in Amsterdam in de winter! De perfecte plek en tijd voor een gezellige stedentrip in de hoofdstad.

Lees verder