8 Zomer activiteiten in Amsterdam

Van gezellige terrasjes tot verfrissende boottochten, er is voor elk wat wils!

Met de zomer in volle gang is er geen betere tijd om te genieten van al het moois dat Amsterdam te bieden heeft. In deze blog nemen we je mee op een reis langs 8 geweldige zomeractiviteiten in Amsterdam.

Geniet van de zon op een terras

De Art Brasserie in WestCord Art Hotel beschikt over een zonnig terras. Perfect voor een zonnig diner of een verfrissend drankje.

Meer informatie

Ontdek een stadsstrand

Ontsnap aan de drukte van de stad bij dit stadsstrand in Amsterdam Oost! Geniet van de zon en een beleef een ontspannen dag aan het water.

Meer informatie

Noordermarkt

Ontdek de Noordermarkt, een markt met een rijke historie die teruggaat tot de 17e eeuw. Deze levendige markt is zowel op maandagochtend (09.00 – 13.00 uur) als op zaterdag (09.00 – 16.00 uur) te bezoeken. Het aanbod op de Noordermarkt is werkelijk uniek te noemen.

Meer informatie

Canal Cruise

Ontdek Amsterdam vanaf het water en bewonder de prachtige grachtenpanden tijdens een ontspannen rondvaart. Geniet van de UNESCO-beschermde grachtengordel en de historische schoonheid van de binnenstad.

Meer informatie

Hortus Botanicus Amsterdam

De Hortus Botanicus Amsterdam is een van de oudste botanische tuinen ter wereld. Tip: Neem ook een kijkje in Hotel Jakarta Amsterdam waar je een subtropische binnentuin in samenwerking met Hortus Botanicus Amsterdam kunt vinden.

Meer informatie

Suppen op de grachten

Ontdek Amsterdam op een unieke manier: suppen op de grachten. Peddel langs de grachtenpanden en geniet van het prachtige uitzicht op een actieve en ontspannende manier.

Meer informatie

A’dam Lookout

Bezoek A’dam Lookout en ervaar een ongeëvenaard panoramisch uitzicht over Amsterdam vanaf het observatiedek op de A’DAM Toren. Voel de spanning opkomen terwijl je op ‘Over The Edge’, Europa’s hoogste schommel, zwaait op het dak van de toren.

Meer informatie

Eat, Cycle, Repeat!

Heb je zin in een sportieve citytrip? Zet koers naar onze hoofdstad verblijf in het City Centre Hotel in hartje Amsterdam en ga er heerlijk op uit met de fiets!

Meer informatie

Op zoek naar meer inspiratie voor je reis naar Amsterdam? Volg ons op Instagram en check onze Instagram Guides!

Volg City Centre Hotel op Instagram

Volg Art Hotel op Instagram

Volg Fashion Hotel op Instagram