Aandacht voor duurzaamheid

Reizen is niet alleen het ontdekken van nieuwe plaatsen, maar ook het ontdekken van nieuwe manieren van leven en denken.

Bij WestCord Hotels vinden we het belangrijk om een gezonde planeet achter te laten voor toekomstige generaties. Wij maken daarom bewuste keuzes om een positieve bijdrage te leveren door verschillende duurzame stappen te zetten in onze hotels!

Gouden Green Key

Alle WestCord Hotels hebben een Gouden Green Key certificaat. Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Wij zijn serieus en controleerbaar bezig met duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en dragen zorg voor het milieu, het bedrijf en onze omgeving.

Puur en eerlijk

Onze WellCome Wellness gebruikt producten van Comfort Zone. Deze producten zijn duurzaam en 100% plastic neutraal gecertificeerd. Bovendien gebruikt Comfort Zone geen producten van dierlijke oorsprong, siliconen, parabenen en kunstmatige kleurstoffen. Geniet van een heerlijke behandeling met onze prachtige én duurzame producten.

Als je kleren maar goed zitten

Onze bedrijfskleding is ontworpen door het fashionlabel By Rockland | HACKED by. Deze duurzame kleding is gemaakt van reststoffen van de grootste merken ter wereld.

Mag ik erbij?

City Centre Hotel Amsterdam heeft een heus bijenhotel op het dak; de wereld kan niet zonder bijen! Bovendien wordt de honing geserveerd bij het ontbijt. Ook de bijen bewonderen? Stap in de lift naar de zesde verdieping…

FAYR

In de badkamers vind je onze eigen ecologische amenitylijn. Zonder parabenen, vrij van chemicaliën en niet getest op dieren. En het ruikt ook nog eens heerlijk!

Zonnepanelen

Het fashion hotel is voorzien van zonnepanelen. Deze zonnepanelen zorgen ervoor dat het hotel 15% van de energie terug krijgt.

Wil je op de hoogte blijven over hoe wij ons inzetten voor mens en milieu?

Volg Art Hotel op Instagram

Volg City Centre Hotel op Instagram

Volg Fashion Hotel op Instagram