De drie leukste fietsroutes in Amsterdam

Krijg alle elementen van Amsterdam mee in de drie leukste fietsroutes!

Amsterdam op de fiets ontdekken is hetgeen dat je gedaan moet hebben als je er verblijft. Huur een fiets bij jouw WestCord Hotel in Amsterdam en ga op ontdekkingstocht!

Amsterdamse Bos

Ontsnap aan de bruisende drukte van de stad en geniet van de mooie natuur van Amsterdam! Deze fietstocht door het groen van Amsterdam is ideaal voor zowel volwassenen als kinderen. Tijdens deze fietstocht kom je langs de Geitenboerderij Ridammerhoeve, neem hier gerust een kijkje. En als kers op de taart kun je aan het einde van deze fietstocht genieten van een heerlijke pannenkoek bij de gezellige Pannenkoekenboerderij Meerzicht.

Bekijk hier de route

Urban food tour

Deze fietstocht is een smaakvol avontuur door het hart van Amsterdam! Ontdek tijdens deze fietstocht door het centrum de leukste bars en restaurants. Begin deze fietstocht met een kopje koffie bij Park Zuid. Vervolgens fiets je langs de Singelgracht door het Westerpark richting de Art Brasserie van het WestCord Art Hotel om daar te genieten van een heerlijke lunch. Na de lunch fiets je verder langs het IJ naar Restaurant-Café In de Waag voor een verfrissende borrel. Fiets vervolgens verder richting de Negen Straatjes en trakteer jezelf op de koekjes van Van Stapele Koekmakerij. Ter afsluiting fiets je naar restaurant Karavaan, waar je kunt ontspannen en genieten van een welverdiend diner.

Bekijk hier de route

Ontdek de highlights van Amsterdam Centrum

Deze fietstocht bevat werkelijk alle elementen! Jouw avontuur begint bij het WestCord City Centre Hotel, vervolgens fiets je richting het Anne-Frank Huis. Fiets langs De Negen Straatjes, wellicht koop je hier nog iets leuks. Maak een stop bij de Heineken Experience, hier kun je genieten van een verfrissend biertje en geniet vervolgens van een heerlijke lunch op de Albert Cuyp markt. Tot slot kun je ontspannen in het Oosterpark.

Bekijk hier de route

Op zoek naar meer inspiratie voor je reis naar Amsterdam? Volg ons op Instagram en check onze Instagram Guides!

Volg City Centre Hotel op Instagram

Volg Art Hotel op Instagram

Volg Fashion Hotel op Instagram