Gratis drankje na het afval prikken

Borrel voor een prikkie!

We nodigen jou ook uit!

Netwerken en toch een beetje de natuur helpen? Of op zoek naar een vrijmibo locatie dichtbij je werk? Op vrijdag 1 oktober organiseert WestCord Art Hotel Amsterdam een prikactie / netwerk event waarbij we het nuttige met het aangename verenigen. Daarvoor nodigen we jou graag uit!

Na het afval prikken krijg je het eerste drankje van ons en daarna kun je de hele avond blijven borrelen (NL gedestilleerd, keuze uit wijn, bier, fris) voor €7,50 per uur per persoon. En je ontvangt de hele avond bitterballen.

Op deze manier zetten wij ons in voor een schonere leefomgeving en dragen we bij aan een beter milieu. Win-win situatie! Dit event keert elke maand terug. Een uurtje opruimen in de buurt levert al een volle vuilniszak per persoon op. Het zet dus wel degelijk zoden aan de dijk om het te doen en we hopen dat goed voorbeeld goed doet volgen.

Lukt het niet om mee te prikken, maar wil je wel aansluiten bij de VRIJMIBO (samen met je team)? Ook dat is gewoon mogelijk! Wij zorgen voor de bitterballen en de muziek, dan zorg jij voor de gezelligheid!

Borrel voor een prikkie Art Hotel Amsterdam

Meld je nu aan!

Vrijdag 1 oktober

1 6 : 3 0 – 1 7 : 1 5  a f v a l  p r i k k e n
1 7 : 1 5 – 1 7 : 4 5  V R I J M I B O

Doe je met ons mee? Meld je dan nu hieronder aan! Afval prikkers en vuilniszakken liggen voor iedereen klaar.

Na 17:45 uur kun je onbeperkt blijven borrelen (NL gedestilleerd, keuze uit wijn, bier, fris) inclusief onbeperkt bitterballen voor €7,50 per persoon per uur.

Volg ons ook op social media!

WestCord Hotels is ook te vinden op Instagram en Facebook! We zouden het leuk vinden als je ons daar ook volgt. Zo blijf je ook op de hoogte van alles wat wij doen en wat er nog komen gaat!

instagram.com/westcordhotels/

facebook.com/WestCordHotels/

Volg ons op Instagram!