Hotel New York Stroopwafel

twee unieke smaken

Eigen stroopwafel voor Hotel New York

Samen met het Rotterdamse bedrijf Opstroopwafel zijn twee unieke smaken stroopwafel ontwikkeld die te koop zijn in de Kiosk van Hotel New York. De ambachtelijke Hotel New York Stroopwafel heeft de smaken sinaasappel en amandel/amaretto gekregen. Tevens is er een “gewone” stroopwafel te koop.

De Hotel New York Stroopwafel is in samenwerking met Opstroopwafel Rotterdam ontwikkeld en wordt ambachtelijk bereid. Tien verschillende smaken zijn getest en uiteindelijk zijn de sinaasappelsmaak en de amandel/amaretto variant verkozen tot de twee smaken van de Hotel New York Stroopwafel. Deze smaken zijn vanaf vandaag exclusief te koop voor € 3,- in de Kiosk van Hotel New York.

De Hotel New York Stroopwafel is gelanceerd bij het 24-jarig jubileum van Hotel New York.

Karin en Paul Hoogenboezem (eigenaren Opstroopwafel Rotterdam) “Een paar maanden geleden hebben wij contact gezocht met Hotel New York om een speciale stroopwafel te lanceren. De reactie was direct positief en we zijn het traject gestart. Op deze speciale dag zijn wij dan ook meer dan trots op deze mooie samenwerking.”

Roel Dusseldorp, General Manager Hotel New York en zelf stroopwafelliefhebber, is enthousiast over de samenwerking. “Hotel New York is niet zomaar een Hotel/Restaurant, het gaat bij ons om de beleving en dat al 24 jaar. Om deze dag bijzonder te maken, zijn we de samenwerking gestart met Opstroopwafel. Deze nieuwe stroopwafel moest een extra beleving worden en dat is zeker gelukt.”