Het nieuwe speciaal

Samen naar het nieuwe speciaal!

Bijzondere tijden vragen om bijzondere oplossingen. Elkaar ontmoeten is een voorrecht in plaats van een vanzelfsprekendheid. Omarm daarom uw ontmoeting, vier uw vergadering en beleef uw bijeenkomst bij WestCord Hotels. Ervaar de vertrouwde service en aandacht en ontdek de buitengewone mogelijkheden van onze iconische en inspirerende locaties.

Het ‘nieuwe normaal’ hebben we omgedoopt tot het ‘nieuwe speciaal’. Het aantal vergaderingen is de afgelopen maanden logischerwijs teruggelopen. Nu er nieuwe versoepelingen zijn aangekondigd mogen we weer op een veilige manier elkaar ontmoeten. De evenementen die nu plaatsvinden of worden gepland zien er hoe dan ook anders uit dan voorheen. Deze bijeenkomsten willen we samen met u speciaal gaan maken. Hoe? Door onze unieke faciliteiten op een hele andere manieren te gaan gebruiken!

balcony-beats-hotel-jakarta-amsterdam-by-westcord-bedrijfsuitje

Geen online videovrijmibo meer...

… maar een silent disco party op uw privé balkon!
Een van de vele out of the box ideeën die wij graag presenteren. Onze faciliteiten bieden maatwerk oplossingen, samen met u gaan we op zoek naar het nieuwe speciaal voor uw organisatie. Hieronder staan een aantal cases omschreven, maar uiteraard bieden wij nog veel meer oplossingen. Wat dacht u van een drive-in presentatie op onze parkeerplaatsen? Of een spreker in de terrasbar met elke deelnemer een eigen zwembadje. De mogelijkheden zijn eindeloos.

  • Out of the box ideeën

  • Op een veilige manier

  • Unieke faciliteiten

hotel-jakarta-amsterdam-by-westcord-flexkantoor

Uw kantoor te klein geworden?

Met de nieuwe richtlijnen vanuit het RIVM zijn veel kantoren, kantines en vergaderruimtes plotseling te klein geworden. Massaal thuiswerken is ook onderdeel van het nieuwe speciaal geworden. Daardoor zijn sommige kantoren niet meer nodig. Voor al deze nieuwe ontwikkelingen bieden we verschillende mogelijkheden.

Voortaan samen met uw collega’s lunchen in onze restaurants? Wij maken graag een voorstel. Is uw vergaderruimte net te klein geworden, wij bieden verschillende ruime zalen. En heeft u de huur van uw kantoor opgezegd? Samen zoeken we een passende oplossing voor een flexkantoor. Kom bijvoorbeeld flexwerken in WestCord Hotel Delft!

wk-beachvolleyball-2015-ss-rotterdam-westcord-hotels

Contact

Vul het contactformulier om contact met ons op te nemen.

Nieuws en updates direct in uw inbox ontvangen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de zakelijke mogelijkheden bij WestCord Hotels.

Inschrijven nieuwsbrief

Naar het contactformulier