Het nieuwe speciaal

Dekbijeenkomst

Een unieke vergaderlocatie op één van de dekken van het ss Rotterdam

Dekbijeenkomst

Op het ss Rotterdam kunt u niet alleen heerlijk overnachten en dineren, maar het is ook een unieke locatie om een vergadering te organiseren!

Het ss Rotterdam heeft een lange en rijke geschiedenis. Het legendarische voormalige vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn biedt unieke plekken welke gebruikt kunnen worden voor bijzondere vergaderingen. Wij bieden 12 authentieke zalen en 20 meeting rooms, maar uw bijeenkomst wordt extra speciaal op één van de vele buitendekken! Uitzicht op de Maas, de skyline van Rotterdam en de frisse buitenlucht op één van de meest bijzondere locaties van deze havenstad.

Alles is mogelijk en wij denken graag mee bij het bedenken van een creatieve, inspirerende maar vooral unieke vergaderbelevenis. Dit doen wij compleet met een geweldig ontvangst op de kade, een lekkere uitgebreide lunch, een goede nachtrust in één van de hotelkamers en een culinaire avond in het restaurant.

Vergadering op het dek

Het ss Rotterdam beschikt over vele buitendekken waar u uw vergadering kunt houden. Houd bijvoorbeeld een brainstormsessie op het promenade deck; hier zwaaiden de landverhuizers en cruisegangers vroeger de mensen op de kade uit. Hier is de geschiedenis nog echt voelbaar. En wat denkt u van een vergadering op het trossendek?

ssRotterdam_Street-View_Grand-Ballroom-Deck_1280x600-1024x480

Grand Ballroom Deck

Het Grand Ballroom Deck leent zich voor grotere groepen die op een veilige manier willen vergaderen in de buitenlucht. Vanaf dit dek overziet u ons terras en heeft u een waanzinnig uitzicht op het water. Vraag ons naar de verschillende mogelijkheden!

ss-rotterdam-nieuwe-speciaal-theatre

Authentieke zalen

Wanneer u niet in de frisse buitenlucht wenst te vergaderen dan is het afhuren van één van de authentieke zalen of meeting rooms ook mogelijk. Zelfs het verzorgen van een studio in de vorm van een hybride evenement is mogelijk, hiervoor beschikken wij over een aantal professionele partners.

Contact

Neem contact opnemen met één van de Account Managers van het ss Rotterdam via info@ssrotterdam-events.nl of vul het contactformulier in!

Naar het contactformulier