Het nieuwe speciaal

Strandvergadering op de Wadden

Een unieke vergaderlocatie op één van de dekken van het ss Rotterdam

Strandvergadering op de Wadden

Op zoek naar een unieke locatie én een unieke belevenis voor uw bijeenkomst? Het nieuwe speciaal wordt pas echt speciaal bij onze hotels op de Waddeneilanden, hier kunt u uw vergadering gewoon op het strand houden. De voeten in het zand en het hoofd in de wind, zo komen de beste ideeën naar voren. Wij regelen tafels, stoelen, een veilige opstelling en catering zodat u samen met uw team kunt focussen op het doel van de meeting.

Island Events verzorgt op maat gemaakte programma’s op de mooiste locaties van Nederland: de Waddeneilanden Vlieland, Terschelling en Ameland. Een evenement op deze eilanden is op zich al een belevenis, maar wij doen graag een stap extra om uw bijeenkomst extra bijzonder te maken. Naast een vergadering op het strand kunt u uw bijeenkomst ook organiseren in een vuurtoren, museum of betonningsloods. Wij organiseren uw event passend bij de gestelde doelstellingen, wensen en budget.

Vergadering op het strand

Vandaag niet strak in pak naar de vergadering. Trap de schoenen uit, rol de broekspijpen op en neem met de voeten in het zand plaats aan de vergadertafel. Snuif de zilte zeelucht op en maak het hoofd even helemaal leeg. Wij garanderen, de beste ideeën worden in deze setting bedacht.

Island Events

Wat het doel van uw bijeenkomst ook is, Island Events maakt het onvergetelijk. Het avontuur begint meteen al op de boot. Geniet samen met het hele team van de overtocht naar Terschelling, Vlieland of Ameland.

U kunt uw vergadering op het strand uitbreiden met diverse buitenactiviteiten zoals blokarten, wadlopen, raften of een kampvuur om de dag succesvol af te sluiten. Samen met u zorgen wij ervoor dat het een event wordt om nooit te vergeten.

Contact

Vul het contactformulier om contact met ons op te nemen.

Nieuws en updates direct in uw inbox ontvangen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de zakelijke mogelijkheden bij WestCord Hotels.

Inschrijven nieuwsbrief

Naar het contactformulier