Boek direct

Kies hotel

Amsterdam

Delft

Eindhoven

Groningen

Leeuwarden

Rotterdam

Terschelling

Vlieland

,

WestCord Hotel Schylge haalt de natuur van het Wadden Werelderfgoed naar binnen!

Hotel Schylge is een samenwerking aangegaan met diverse natuurorganistaies die zich inzetten voor de bescherming van het Waddengebied.

Als gast in Hotel Schylge kun je vanaf nu kennis maken met de verschillende dier- en plantensoorten van Terschelling en ontdek je hoe divers het Waddengebied is op het gebied van flora en fauna.

Hotel Schylge is gelegen aan de baai van Terschelling, middenin het Wadden Werelderfgoedgebied. Door deze locatie ontstond het idee voor dit project. De kamerdeuren in het hotel zijn bedrukt met afbeeldingen van diverse dieren en planten die voorkomen in het Waddengebied.

Elke verdieping heeft zijn eigen thema! De vijfde verdieping staat bijvoorbeeld in het teken van de verschillende vogelsoorten die je op het eiland kunt tegenkomen. Door met je smartphone of tablet de QR-code te scannen die je ook op elke deur vindt, krijg je direct extra informatie over het betreffende thema.

Kees de Lange, General Manager Hotel Schylge: “Niet alleen een verrijking voor Hotel Schylge, maar ook echt een educatieve functie.”

Dit project wordt uitgevoerd in samenwerking met de volgende partners en natuurorganisaties: Stichting Staatsbosbeheer, Vogelbescherming Nederland, De Vlinderstichting, Waddenvereniging en Waddenzee Werelderfgoed.

Volledig persbericht

Boek direct

Kies hotel

Amsterdam

Delft

Eindhoven

Groningen

Leeuwarden

Rotterdam

Terschelling

Vlieland

,