Algemene hotelinformatie

Algemene hotelinformatie

Ontbijt
Het ontbijt wordt op maandag tot en met vrijdag tussen 7:00 en 10:00 uur geserveerd, in het weekend tussen 8:00 uur en 11:00 uur. Op feestdagen kunnen de ontbijttijden afwijken. Neem contact op met de receptie indien je gebruik wilt maken van een ontbijtpakket.

Check-in & check-out
Op de dag van vertrek vragen wij je voor 11:00 uur de kamer te verlaten. Voor de mogelijkheden voor een late check out, neem contact op met de receptie.

Roomservice
Je kunt gebruik maken van roomservice; het menu is te vinden op het bureau of de tafel. Neem contact op met het restaurant door nummer 760 te bellen. De extra kosten voor roomservice bedragen €5,00 per bestelling.

Telefoon
De receptie is te bereiken door het nummer 9 te bellen. Bellen naar een andere kamer kan door het kamernummer in te toetsen. Toets eerst een 0 om naar een buitenlijn te bellen. Neem contact op met de receptie voor de exacte kosten.

Om een telefoongesprek te ontvangen op de kamer kan er gebeld worden met het telefoonnummer van WestCord Hotel Delft: 015-888 90 10. De receptie zal het gesprek naar de kamer doorverbinden.

Overige informatie

Aansprakelijkheid
WestCord Hotel Delft stelt zich niet aansprakelijk voor vermissing en/of beschadiging van eigendommen. Waardevolle spullen kunnen in de kluis in de kamer opgeborgen worden.

Alarm
Wanneer het alarm afgaat, ga zo spoedig mogelijk via de (nood)uitgang naar buiten en ga naar de verzamelplek op de parkeerplaats voor het hotel.

Arts, tandarts en apotheek
Neem contact op met de receptie voor medische hulp en vermeld daarbij naam en kamernummer.

Autoverhuur
Voor meer informatie of advies betreffende autohuur, neem contact op met de receptie.

Babybedje
Een babybedje kan worden verzorgd, neem hiervoor contact op met de receptie.

Badmatten
Een badmat kan geleend worden bij de receptie.

Bagage
Bij de hotelingang staan bagagewagentjes ter beschikking. Indien nodig kan de bagage na check-out in de bagageruimte bij de receptie geplaatst worden.

Bar
Restaurant BLUE Dining is de hele week van 7:00 uur tot 00:00 uur open.

Betaalmiddelen
De volgende betaalmiddelen worden geaccepteerd: contant (t/m biljetten van €100,-), PIN/Maestro, creditcard (Euro/Mastercard, American Express, Visa, Vpay, JCB, UnionPay en Diners).

Bioscoop
In het centrum van Delft bevindt zich bioscoop Pathé. Voor meer informatie en het programma, ga naar pathe.nl/bioscoop/delft of neem contact op met de receptie.

Bloemen
Een bos bloemen of een bloemstuk bestellen? Neem contact op met de receptie.

Busdiensten
Bij de receptie is een kopie van de busdienstregeling te verkrijgen. Bussen in de richting van het centrum van Delft en het station vertrekken voor de IKEA.

Creditcards
Zie betaalmiddelen.

Diner
In Restaurant BLUE Dining, op de begane grond, kun je terecht voor lunch en diner. Voor de lunch is het restaurant geopend van 12:00 tot 17:00 uur, voor het diner van 17:00 tot 22:00 uur. Bekijk ook de website van Restaurant BLUE Dining voor meer informatie of reserveren: bluedining.nl of neem contact op met de receptie.

Dekbed
Neem contact op met de receptie voor een extra dekbed.

Elektriciteit
De elektra in de kamer werkt door middel van de kamersleutel: plaats de kamersleutel in de box naast de deur. Alle stopcontacten zijn permanent voorzien van stroom.

Excursies
Bij de receptie is informatie te verkrijgen over de verschillende excursie mogelijkheden in Delft en omstreken.

Fietsverhuur
De omgeving van Delft leent zich uitstekend om per fiets te verkennen. Voor meer informatie, fietsroutes en huurtarieven, neem contact op met de receptie.

Fiets oplaadpunt
WestCord Hotel Delft beschikt over een fietsenstalling aan de voorzijde van het hotel. Tevens biedt deze fietsenstalling de mogelijkheid om een elektrische fiets op te laden.

Fitness
De fitnessruimte is gelegen op de vijfde verdieping. Tevens bevindt zich hier de panoramasauna en massageruimte. De openingstijden zijn: 7:00 uur tot 22:00 uur. De fitnessruimte is gratis te gebruiken. Gebruik de kamersleutel om toegang te krijgen tot de fitnessruimte.

Fotokopieën
Bij de receptie kunnen fotokopieën gemaakt worden. De kosten voor een zwart wit kopie zijn €0,10 en voor een kleurenkopie €0,15.

Gevonden/verloren voorwerpen
Iets gevonden of verloren? Neem dan contact op met de receptie.

Green Key
WestCord Hotel Delft beschikt over het internationale keurmerk Green Key. Dit is een keurmerk voor bedrijven in de hotel-, toerisme, en recreatiebranche die aantoonbaar actief bezig zijn met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Huisdieren
Huisdieren zijn alleen toegestaan in de lobby. In de rest van het hotel zijn huisdieren niet toegestaan.

Huishouding
Gebruik maken van extra huishouding items of service? Neem dan op met de receptie.

Internet
WestCord Hotel Delft beschikt over draadloos internet (wifi) in het gehele hotel. Het gebruik hiervan wordt kosteloos aangeboden. Er is geen code nodig voor het internet. Hulp nodig? Neem dan contact op met de receptie.

Kerkdiensten
Voor informatie over verschillende kerken in de omgeving, kerkdiensten en aanvangstijden, neem contact op met de receptie.

Kledingreparatie
Op aanvraag is het mogelijk om kleding ter reparatie aan te bieden. Voor meer informatie, neem contact op met de receptie.

Kluis
In de hotelkamer is een kluis aanwezig waar waardevolle spullen in opgeborgen kunnen worden. De kluis staat in de kledingkast. De gebruiksaanwijzing voor het instellen van de code staat op de kluis. Hulp nodig? Neem contact op met de receptie.

Koelkast
In de hotelkamer is een koelkastje aanwezig. Diverse gekoelde consumpties en versnaperingen zijn verkrijgbaar in de shop in de lobby op de begane grond (naast de receptie).

Koffie- en theefaciliteiten
Elke hotelkamer beschikt over koffie- en theefaciliteiten, deze bevinden zich in de kledingkast en worden dagelijks aangevuld door de huishouding. Voor eventuele extra’s, neem contact op met de receptie.

Kranten
Bij de receptie zijn diverse kranten te koop. Voor meer informatie, neem contact op met de receptie.

Kussen
In de kledingkast ligt een extra kussen. Voor nog een extra kussen of een synthetisch kussen, neem contact op met de receptie.

Lunch
Restaurant BLUE Dining is vanaf 12.00 uur geopend voor lunch. Voor meer informatie, een tafelreservering of een lunchpakket, neem contact op met de receptie.

Mindervaliden
WestCord Hotel Delft beschikt over hotelkamers en een toilet voor mindervaliden. Het mindervalide toilet is gelegen op de begane grond en op de eerste etage. Meer informatie is verkrijgbaar bij de receptie.

Markt
Op donderdag vindt de voedsel- en warenmarkt plaats op de Markt en de bloemenmarkt op de Brabantse Turfmarkt. Op zaterdag is er een gezellige voedsel- en warenmarkt op de Brabantse Turfmarkt en op de Burgwal. Op donderdag en zaterdag is van april t/m oktober de kunst en antiekmarkt in de Hippolytusbuurt.

Massage
WestCord Hotel Delft beschikt over een massageruimte. Deze ruimte is gelegen op de vijfde verdieping. Diverse professionele massages zijn te reserveren tegen een betaling. Om te reserveren of voor meer informatie, neem contact op met de receptie.

Naaisetje
Een naaisetje is gratis verkrijgbaar bij de receptie.

Noodgevallen
Bij noodgevallen: neem contact op met de receptie. De receptiemedewerker schakelt direct de hulpdiensten in. Vermeld duidelijk naam en kamernummer.

Oplader
Bij onze receptie zijn diverse opladers te leen.

Parkeerplaats
WestCord Hotel Delft beschikt over 100 gratis parkeerplaatsen.

Plattegrond
Een plattegrond van Delft is verkrijgbaar bij de receptie.

Post
Postzegels zijn verkrijgbaar bij de receptie. De post wordt tegen een vergoeding gefrankeerd. De receptiemedewerker kan de post tevens op de bus doen.

Paraplu’s
Bij de receptie zijn paraplu’s te leen.

Receptie
De receptie is te bereiken door nummer 9 te draaien op de telefoon in de kamer.

Restaurant
Restaurant BLUE Dining is geopend van 12.00 uur tot 22.00 uur. Neem contact op met de receptie voor meer informatie en/of voor het maken van een tafelreservering.

Reisstekker
Reisstekker/wereldstekkers zijn beschikbaar bij de receptie.

Rijstkoker
Een rijstkoker is beschikbaar bij de receptie.

Roken
WestCord Hotel Delft is geheel rookvrij. In de binnentuin, gelegen op de begane grond en bij de ingang van het hotel, is roken toegestaan. Indien er wel wordt gerookt op de hotelkamer dan worden er schoonmaakkosten à € 150 in rekening gebracht.

Rolgordijn
Er is een rolgordijn aanwezig om de kamer te verduisteren. Achter de paneel gordijnen is de bediening te vinden.

Sauna
Op de vijfde etage bevinden zich twee sauna’s met adembenemend uitzicht over Rotterdam. Er is een heren- en een damessauna. Tevens is hier de massageruimte en de fitnessruimte te vinden. De openingstijden zijn van 06.00 uur tot 23.00 uur. De sauna is kosteloos te gebruiken, geef bij de receptie aan wanneer je gebruik wilt maken van de sauna. De sauna heeft ongeveer 45 minuten nodig om op te warmen. Het dragen van badkleding in de sauna is niet verplicht.

Shop
Op de begane grond naast de receptie is de shop gelegen. Hier zijn diverse consumpties en versnaperingen verkrijgbaar.

Shuttle
WestCord Hotel Delft is een van de haltes van de Delft City Shuttle. Voor meer informatie over de tijden, route en prijzen, neem contact op met de receptie.

Schoenpoetsmachine
In de lobby op de begane grond naast de toiletten bevindt zich een schoenpoetsmachine.

Stomerij
Het hotel beschikt over een stomerijservice. In de kledingkast op de kamer ligt een waslijst en een waszak. Lever de waszak voor 9.00 uur bij de receptie in, de was ontvang je terug op dezelfde dag voor 19.00 uur. Op zaterdag, zondag en feestdagen is er geen stomerijservice beschikbaar.

Tevens beschikt het hotel over een wasruimte op de vijfde etage naast de fitnessruimte. Kosten voor gebruik zijn €2,50 per muntje. De muntjes en wasmiddel zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Strijkijzer en strijkplank
Op elke kamer en studio/appartement is een strijkijzer en strijkplank aanwezig.

Taxivervoer
Voor informatie of het bestellen van een taxi, neem contact op met de receptie.

Toiletartikelen
Bij de receptie zijn diverse toiletartikelen (bijv. tandpasta, tandenborstel, kam, nagelknipper, reinigingsmelk, lenzenvloeistof etc.) verkrijgbaar.

Trein
Station Delft is binnen 10 minuten met de auto te bereiken vanaf het hotel. Informatie over treintijden is bij de receptie te verkrijgen.

Vergaderen
WestCord Hotel Delft beschikt over 9 conferentiezalen en een prachtig atrium. Voor een banqueting gids, meer informatie of een afspraak, neem contact op met de receptie of de afdeling reserveringen.

Wekdienst
WestCord Hotel Delft beschikt over een wekdienst. Om een wake-up call te zetten, neem contact op met de receptie.

Winkels
In het historische centrum van Delft zijn veel winkels te vinden. Vrijdagavond is koopavond. Voor meer informatie over de winkels en openingstijden, neem contact op met de receptie.

Huisregels
Voor jouw en onze veiligheid bevinden zich hieronder de huisregels die in WestCord Hotel Delft gelden. Iedereen is verplicht zich aan deze regels te houden. Overtreding van een huisregel kan onmiddellijk leiden tot ontzegging van de toegang tot het hotel en melding bij de politie.

  • Ons gehele hotel is rookvrij.
  • We vragen je in het restaurant en openbare ruimten van dit hotel gepast gekleed te gaan.
  • Houd in de verschillende ruimten van het hotel rekening met andere gasten als het gaat om het maken van geluid. Hierbij denken wij aan: hard spreken, geluidsvolume van de televisie, etc.
  • Wij schenken geen alcoholhoudende dranken aan personen onder de 18 jaar.
  • Onze medewerkers kunnen je bij twijfel vragen om een geldig identiteitsbewijs vragen.
  • Het gebruik alsook het bezit van verdovende middelen kunnen wij om begrijpelijke redenen niet toestaan.
  • Tot slot vragen wij je te houden aan de in het algemeen maatschappelijk verkeer geaccepteerde normen en waarden en, vanzelfsprekend, aan de wettelijk geldende regels.